Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi baja van a mai szülőknek?...

Mi baja van a mai szülőknek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
tele van ilyen kérdésekkel az oldal, hogy "te engednéd-e a 13 éves lányodnak hogy kiszedje a szemöldökét" meg "a 16 éves lányodnak hogy fiúja legyen" És ehhez hasonlók. Nem értem komolyan miért jó ha az ember mindent megtilt a gyerekének :D 14 évesen nem enged az anyám melltartót felvenni meg nem sminkelhetem magam és 16 vagyok. Komolyan nem értem ezeket :D
2013. máj. 27. 12:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az tényleg gáz ha nem enged melltartót felvenni, ha szükséged van rá. Az enyhe smink 16 évesen simán belefér. Én amit tuti nem engednék az a fültágitó. Ennél angyobb baromság kevés van. na megpersze a tetoválást sem, főleg látható helyen. Több ismerösm van aki 30 körül, felett megbánta mivel jó kis melókat látható helyen lévő tetoválás miatt nem kaptak meg.... 16 évesen barát? az is lehet bár a szexet még enm kell eröltetni, de ha komoly tartós hosszú kapcsoalt van szó 16 évesen már az sem a világvége. De elöbb nem ajánlatos szerintem sem a nemi élet, de kézen fogva járni csókolózni lehet már 14-15 évesen.
2013. máj. 27. 12:33
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

14 évesen éppen, hogy nem árt, ha nem látszik a melle a fiatalka lányak a polón át, vagy nem lengedezik jobbra balra miközben a buszra fut.

Sminket én sem engedném, csak eseményekre, iskolába tuti nem.

2013. máj. 27. 12:34
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Én 16 évesen már enyhe sminket simán hortdam a mai lányok meg végképp. Akkor még nem volt olyan divat a szem kihúzás de halvány szinű szemhéjpúdert spirált és light-os rúzst simán használtam 16 körül. Vékony vonal a pilla tövében vagy csak spirál és szájfény simán belefér. na meg ugye akinek problémás a bőre az ugyis használ alapozót vagy korrektort. (első voltam és 29 vagyok)
2013. máj. 27. 12:39
 4/12 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező, gondolom még egyáltalán nincs gyermeked. Majd ha lesz, megérted.
2013. máj. 27. 12:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy utáltam, amikor anyukámék azt mondták, hogy majd ha lesz gyereked megérted.... és tényleg.

Én nem tiltok meg mindent a gyerekeknek, na de azért van egy határ, és ha a 13-16 éves nem is kisgyerek, de nem is felnőtt még. Soha nem éreztem magam annyira nőnek, tapasztaltnak és okosnak, mint 15 évesen. Utána jöttem rá, hogy milyen hülyeségeket is mondtam.

2013. máj. 27. 12:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezzle szeintem mindneki igy van hogy tini korban angyon felnöttnek és okosnak kéoezli magát de igy felnött fejjel vissza gondolva jókat nevet rajta az ember hogy akkor miket csinált gondolt.... Szerencsére én nem olyan dolgokat csináltam aminek maradandó következményei lettek volna, de ismerek több ilyet is pl tetoválás.
2013. máj. 27. 12:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Gondolom azért vannak ilyen furcsább kérdések, mert nem mindenki találkozik minden tiniproblémával. Lehet, hogy a kérdező pl sosem akarta szedni a szemöldökét, meg se fordult a fejében és ezért nem tudja, hogy az ő szülei mit reagáltak volna, ezért tanácstalan a kérdésben.

Gondolom mindenki próbálja megtalálni azokat a határokat, amiket meg kellene szabnia,... és vannak, akik túlzásba esnek. Nyilván nem jó, ha minden meg van tiltva... de szerintem biztos nehéz eltalálni a megfelelő arányokat, főleg, hogyha a szülőnek nincs saját tapasztalata... bármilyen okból kifolyólag.

2013. máj. 27. 12:55
 8/12 A kérdező kommentje:
nem tényleg nincs gyerekem 19 éves vagyok :D ezt a melltartós dolgot is itt olvastam meg az összeset. nekem sem engedte anyukám a fültágítást nagyon sokáig meg is érettem ezzel kapcsolatban mer sokan úgy hordják, hogy azt sem tudják milyen szubkultúrák divatja, de leültem vele beszélgetni róla látta hogy nekem mennyire fontos dolog, szóval 18 éves koromba már nem érdekelte, de am sincs olyan nagy fülem. megértem én egy bizonyos foking a szülők féltését de szerintem 16 évesen nem engedni hogy sminkelje magát...:D a sminkelés nem abból áll h fekete pandaszemek meg piros meg lila rúzs
2013. máj. 27. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Mert eljutunk oda, ahova néhány kérdéssel lejjebb is egy kislány, hogy 13 évesen nyelvpiercinget akar csináltatni, hazudik róla a szüleinek, és az egyetlen kérdése, hogy mennyi eséllyel fog ezzel lebukni. Én azt gondolom, hogy senki nem halt bele abba, ha csak 13-14 évesen kezdte kiszedni a szemöldökét, vagy 16 évesen még nincs pasija. Nem kell a fene nagy szabadságot sem engedni, mert katasztrófa, mit képzelnek magukról a mai tinédzserek. Olyanok mint az időjárás. Kimarad a tavasz és az ősz, és lassan csecsemőből k*rva lesz a többség, mert elfelejt gyereknek lenni. A legtöbb szülő nem az, aki felteszi ezeket a kérdéseket, hanem az, akinek fogalma sincs, hol van hétköznap éjjel2 kor a gyereke. Én ezt látom, ha körbenézek az utcán. Félelmetes.
2013. máj. 27. 13:42
 10/12 A kérdező kommentje:
hát igen az a másik véglet aki 13 évesen nyelv piercinget akart :D azon énis elszörnyedtem mondjuk
2013. máj. 27. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!