Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan mondanád el a szülőknek...

Hogyan mondanád el a szülőknek ha lenne pasid?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és anyu nem szeretné ha lenne pasim, de most van egy fiúaki nagyon bejön és állítólag én is bejövök neki. Ha igaz ez és összejövök vele h mondjam el anyámnak?

2012. dec. 13. 16:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
mondd el neki hogy elég nagy vagy már ehhez
2012. dec. 13. 17:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
hát sztem egy barát nem gond, a gond az ha csóknál tovább mész vele,mond el anyukádnak hogy van egy barátod meg fogja érteni,de ha jó szülő akkor beszélget veled a dolgokról és nem engedi az együtt,alvást,szexet
2012. dec. 13. 18:26
 3/13 A kérdező kommentje:
Amúgy a csóknál tovább nem akarok menni. Engen nem érdekel a szex.
2012. dec. 13. 18:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Mondd el neki. Úgy hogy anya van egy fiú akit meg ismertem itt és itt beszélgettünk nagyon jól elvagyunk és lehet hogy meg próbáljuk együtt. Végülis már nem vagy kislány. :)

Sok sikert 16/L

2012. dec. 13. 19:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
kislánynak még kislány de egy ártatlan gyerekszerelem nem árthat,már ha nem esik bele abba a hibába amibe az előttem szóló válaszoló esett...
2012. dec. 13. 19:42
 6/13 anonim ***** válasza:
28%

Már meg bocssás de nem tudok e mellet csak úgy elmenni.

13 éves voltam mikkor megismertem a mostani párom.

Ha nem az rendőrségről, az intézetekbe jártam mert úgy tiltottak. Nem akarták elfogadni mind ezt nem azért mert hogy "kicsi" voltam hanem azért mert ő nem magyar.

Amit mi megtettünk egymásért. Azt nem igazán gyerek szerelemnek nevezném kortól függetlenül. Nem voltam 16 éves így nem kérhettem a családi ház elhagyását, így nem törödtünk a baba témával. Így összejött és ő a mi mindenünk. Mellesleg egy cseppet sem bántam meg. Azért írok ide másnak mert nem könnyü a helyzet amúgy. RÖVIDEN ennyi és nem pont rám kéne mutogatni.

2012. dec. 13. 19:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj,de már olvastam párszor az életed mert mindenhol leírod,és szerintem pont intő példa vagy arra miért nem kell 13-15 éves gyerekeknek szexelni.Nem hinném,hogy egy 16 évesnek babáznia kéne,bár szép dolog,hogy bevállaltad de hát aki nagylánynak hiszi magát a szexhez vállalja is a felelősséget,azt is tudom,hogy anyádékat hibáztatod hogy nem íratott fel fejlődésben lévő gyermekének fogamzásgátló tablettát.Nekem senki ne akarja megmagyarázni,hogy egy 13-15 éves gyereknek komoly párkapcsolatra van szüksége és szexre,és ha ezt nem kapja meg elszökdöshet meg hibáztathatja az anyját.

Nem mutogatok rád,de jó példa vagy arra mi van akkor ha a lány nem gondolkodik és a szülő sem képes vigyáznia gyerekére.

2012. dec. 13. 20:03
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
Amúgy nem anyámat hibáztatam csak felirták a fogamzásgátlót nem váltota ki, tudta nem védekezek, az intézetbe ki akarták váltani nem engedte. Akkor ? Amúgy meg akartam de nem baj.
2012. dec. 13. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig Timike, nem vagy sem a bölcsesség, sem az intelligencia példája. 16 évesen felelőtlenül bevállaltál egy gyereket úgy, hogy még te is gyerek vagy. És mindenért az anyádat hibáztatod, pedig ő vélhetően csak jót akart neked. Tehát lehetőleg ne oszd az észt állandóan, mert nem igazán adsz jó válaszokat.
2012. dec. 13. 21:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Igazából nem a szex érdekel ha sikerül a kapcsolat és ott tartanánk akkor ha az történne akkor inkább szakítok vele
2012. dec. 13. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!