Hogyan mondanád el a szülőknek ha lenne pasid?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és anyu nem szeretné ha lenne pasim, de most van egy fiúaki nagyon bejön és állítólag én is bejövök neki. Ha igaz ez és összejövök vele h mondjam el anyámnak?2012. dec. 13. 16:23
11/13 anonim válasza:
Na 14 évesen látszik ennyi eszed van. szex előtt stakítani, jóvan. NEM kell 14 évesen már rögtön szexelni, de ez minden kapcsolatbtal vele jár. Ráértek 2-3 év múlva is, ez még fel se merült benned? Ja persze, nem.
12/13 anonim válasza:
Én leülnék velük, hogy szeretnék velük megbeszélni 1-2 dolgot és finoman felhoznám, hogy van egy srác és, hogy mi van köztünk. Na most, ha ezt 14 évesen adtam volna elő itthon, nem tudom, hogy mit szóltak volna hozzá... Szerintem 14 évesen felesleges még bárkivel is együtt lenned, de ezt te tudod. Én 16 vagyok, nem volt még senkim, mégis tök boldogan élem az életem... Szerintem nem kell elsietni, bár ebbe a mai világba már gáz, hogy nem baszattam meg magam 13 évesen, de ez más téma. :D A lényeg, hogy határozottan, értelmesen és normálisan add elő a szüleidnek. Sok sikert hozzá.
13/13 anonim válasza:
egy ismerősöm lerendezte annyival hogy 'szia anya van pasim, szia' és elszaladt persze később megbeszélték :D én pedig azért elég sok mindent meg tudok beszélni anyummal, tudna a fiúról már akkor amikor még csak tervben van hogy igen igen lehet hogy ő lesz az igazi, szóval szerintem annyira nem lenne meglepődve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!