A kamasz lányokkal, vagy a fiúkkal nehezebb a szülőknek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 11:11
1/15 anonim válasza:
szerintem a fiúkkal, de a lányok se jobbak sokszor.
2/15 anonim válasza:
Sztem mindkettővel ,mert ez inkabb egyénfüggő,milyen tipusú a gyerek.
4 fiú Anyukája.
4/15 anonim válasza:
Akinek fia van, inkább a fiút mondja, akinek lánya, pedig a lányt. :)
Nálunk vegyes a társaság, két lány, egy fiú van. Így mondhatom tapasztalatból, hogy a nemnek ehhez sok köze nincs, inkább egyénfüggő.
Az viszont biztos, hogy a lányokat jobban féltjük, nehezebben engedjük el őket szórakozni, félünk, hogy kihasználják a férfiak őket, megtámadják stb...
A fiút ilyen téren nem féltjük, viszont inkább a vagánykodás hord magában veszélyeket, ne essen túlzásokba.
Szerintem nem mondható ki melyik a nehezebb.
6/15 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen a lányokkal. :)
7/15 anonim válasza:
nekem fiam,van és a lányokkal, a fiúk legalább nem tudnak teherbe esni,tudom nevelés kérdése,és ha lesz lányom mindent megteszek,hogy ne történjen meg de akkor is inkább fiú
8/15 anonim válasza:
Szerintem kb. egyformán, illetve úgy fogalmaznék, nem ezen múlik.
Utolsó; miért, az mennyivel jobb, ha neked kell fizetned a gyerektartást?xD
9/15 anonim válasza:
csak viccből írtam,bár az is egy ok amiért jobb a fiú,de ha normálisan van nevelve,felvilágosítom időben,és elmondhat mindent és van annyi esze hogy húz gumit,nem lehet ilyen probléma
10/15 anonim válasza:
Ez függ a gyerek jellemétől ! De szerintem átlagban inkább a lányokkal nehezebb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!