Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek milyen jellemű...

Szerintetek milyen jellemű emberek vannak?

Figyelt kérdés

Hányféle jellemet ismertek? Pl. Az ember lehet állandóan feszült, haragos, morcos, mogorva ember, vagy lehet vidám, pozitív kisugárzású stb.

Ti miket ismertek? (Ha lehet jóóóó bőven fejtsétek ki, mert most nagyon érdekel. :))

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

16L

2013. máj. 13. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
2013. máj. 13. 18:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) De én igazából a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.
2013. máj. 13. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Hirtelen csak én magam jutottam eszembe(hűű de hülyén hangzik:D de remélem érted). Általában mindenki úgy jellemez, hogy "én vagyok a mosolygós lány" (halál komolyan...annyian bejelöltek már í városból, hogy nem én voltam az a musólygós lány reggel a buszon? vagy hogy nem én voltam az a mosolygós lány a buliban? stb...:)) Igazából szeretem, hogy így ismernek, sőőőt, meg, hogy mennyire pozitív vagyok (ez is igaz..hirtelen egy példa ugrott be: amikor kúpert futottunk is megálltam és megvártam az utolsó lányt, szegény már alig élt a futástól én meg elkezdtem biztatni,hogy bírja még egy kicsit, megtudja csinálni stb.:) Viszont nagyon sokan nem tudják, hogy néha milyen vagyok...sokan tényleg csak azt látják, hogy felveszek úm. 'egy álarcot' és mindigg boldog vagyok, gondok nélkül. Az osztálytársaim közül is csak páran ismerik a másik énem is..Bár ma nagyon feszült voltam és kivételesen lehetett is látni rajtam mert mindenki fejét leharaptam ha már hozzámszóltak (szó szerint volt hogy csak annyit válaszoltam, hogy 'kapd be' 'fogd már be' 'hagyjál már békén basszus' meg azt hogy 'shut up':s Na de mindegy..senki sem tökéletes:) ebből legalább láthatták, hogy bizony nekem is vannak rossz napjaim..tényleg csak nagyon ritkán van ilyen:/ de volt aki(vagyis gondolom irígységből vagy nem tudom) már a fejemhez vágta, hogy nekem milyen felhőtlen boldog kis életem van, mivel minidg vidám vagyok..na mondom oké..:s:) hirtelen csak ennyi jutott eszembe..Remélem, hogy azért nem lezek egoistának beállítva!:))

16/L

2013. máj. 13. 18:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Ez értékes volt számomra. :)
2013. máj. 13. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is csak magamat tudom leírni. Megnéztem az első válaszoló által belinkelt tesztet, ami szerint kolerikus vagyok - amivel teljes mértékben egyetértek. Igazából én még a gyengeségeim felsorolásánál is bólogattam, mivelhogy én már-már néha túlságosan is őszinte vagyok, de azt az elvet vallom, hogy ha másokkal is, akkor magammal szemben is legyek őszinte. :)

Teljes mértékben rám illik a jellemzés.

2013. máj. 13. 19:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez is hasznos volt, köszönöm. :) Nekem a sok SZ-betűs jött ki, és néhány részletet leszámítva igazat adok a leírtaknak. :)
2013. máj. 13. 20:43
 7/9 anonim ***** válasza:
olvass az enneagramról
2013. máj. 13. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem ilyen fekete-feher, hogy egy ember mogorva, vidam, feszult, szomoru, onzo, oszinte, stb.

szerintem ezek az alapveto tulajdonsagok mindenkiben megvannak, de az ember neveles, kulso ingerek, tapasztalatok hatasara folyamatosan valtozik es egy adott pillanatban, adott tudat allapotban lehet hogy o mittuodomen egy feszult embernek tunik, holott nem az. szoval az, hogy ki hogyan viselkedik, vagy milyen a szemelyisege nagyban befolyasoljak a kulso ingerek, vagy hogy kivel szemben hogy viselkedik, mert mindenki mas egy tanaraval, a haverjaval, a szerelmevel, szoval erted. ezt igy nem lehet rasutni valakira, hogy na hat o mekkora joarc, mert mindig vidam es nyitott.

szoval annyi szemelyiseg, ahany ember, annyi szemelyiseg, ahany szituacio, annyi szemelyiseg, ahany szemszogbol nezed...

2013. máj. 13. 22:37
 9/9 A kérdező kommentje:

Ezzel én is egyetértek. :) Csak arra gondoltam, hogy az emberek hogyan látják társaikat, mik azok az "általános személyiségek", amiket nagyjából megkülönböztetnek. :)

Köszi a választ! :)

2013. máj. 14. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!