Kamaszok, titeket milyen emberek irritálnak, ha a közeletekben vannak pl. buszmegállóban?
Nem ismerősökre gondolok, hanem idegen emberekre, mikor irritálnak?
Mert néha úgy érzem én irritálom a fiatalokat, pedig semmi okot nem adok rá, és nem is ismernek.
18/F
Nem vagyok már kamasz, de azért válaszolok.
Az irritál, aki ittas, aki büdös, aki erősen cigiszagú, esetleg dohányzik is a tömeg közepén. Ami zavar még, az az, ha túl közel áll hozzám valaki, és esetleg még tol is, vagy aki pofátlanul befurakodik elém, vagy az idős emberek elé. Zavarnak a trágárul beszélő emberek, és azok, akik nem ismerik a fülhallgatót. :)
21l
A büdös emberek (ma a villamosra vártam és a csövi beállt mellém tettem két lépést arrébb, jött velem, felszálltam az ajtó másik oldalára ült de a menet szél hozta felém a szagot, a kövi megállónál át is mentem a másik csukló mögötti részbe, és ezt utánam minden felszálló megismételte, a villamos középső részében senki nem volt a palin kívül.)vagy akik annyira hangosan hallgatják a zenét,hogy a sajátomat nem is hallom. Na meg a fiúk akik tapló módon kibeszélnek mindenkit (negatív módon, a csinos csajról mintha egy darab hús lenne,a furán kinéző srácot körberöhögik ilyenekre gondolok)volt,hogy körbe ült egy ilyen banda a buszon, fülem bedugva és nem sejtették,hogy hallom amiket mondanak. Aközött,hogy kiröhögtek egy lányt és megbeszélték,hogy miként d*gnának meg egy másikat,arra is volt idejük,hogy rólam is intelligens csevegést folytassanak.
Ezenkívül nem csak a büdös embereknél zavar hanem mindenkinél,hogyha indokolatlanul közel jönnek, én meg próbálok arrébb menni,amire a válaszreakció, hogy jönnek velem. Személyestér,hahó!
Ez a fiatalok megjegyzésed aranyos volt :D
17/L
2. válaszoló vagyok.
A 4-esnek üzenem, hogy én is vidéki vagyok. :)
Általában az olyanok irritálnak,akikről tudom,hogy lenéznek.Vidéki vagyok,ezért ismernek ott,ahonnan indulok a reggeli busszal.A városi buszon az ismeretlenek olyankor irritálnak,ha izzadtságszagúak vagy ha bűzlenek a piától.A cigiseknél az erősen cigiszagú "férfiak=inkább disznók" irritálnak jobban..
És hogy én kit irritálok?,tudom ez nem volt kérdés,akkor egy kicsi off:a nagymenőket irritálom.
17/L
1:
Igénytelen, itt nem a szegény emberekre gondolok, hiszen, attól még, hogy valaki szegény még lehet igényes...
2:
Hangosan bömbölteti mellettem a zenéjét, ha tetszik a zene, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!