Segítség! A kisközépsős gyerekem nappal az óvodában egy angyal, egyébként meg képes beleharapni az újjamba a buszmegálloban. A játékon kívül van valami amivel le tudnám nyugtatni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 09:26
1/7 anonim válasza:
Egy-két jó kis anyai seggreverés? Jajj, már most látom, mit kapok...de nekem bejött, hipphopp észhez tért a gyerek.
2/7 anonim válasza:
Üss egy kicsit a szájára. Abból majd ért.
3/7 anonim válasza:
Én volt, hogy sírva fakadtam, annyira megharapott. Akkor láttam, hogy ő is megijedt. Tétova totyogással téblábolt, és egyik pillanatban azt hittem sírva fakad ő is, aztán mégiscsak a tőlem látott minta alapján odalépett hozzám és vígasztalni kezdett.
Azóta nem volt ilyen.
Addig csak szóban tudattam vele, hogy ez nekem fáj, de gyakran rám sem hederített...
4/7 anonim válasza:
De mennyire igaza van az előttem szólóknak. Szépen, következetesen, de muszáj nevelni a gyereket. Az Ő érdekében főleg. Manapság ez mintha tabu lenne sajnos.
5/7 anonim válasza:
Az ujjharapásra egy megoldás van !!!
Be kell kenni valami büdössel ! :-)
6/7 anonim válasza:
Múltkor a vádlimba harapott a kisfiam én meg spontán szájon vágtam, (mintha szúnyogot ütném le), utána meg jött a lelkifurdalás a részemről, mert egyáltalán nem vagyok a verekdős fajta, viszont azóta semmi harapás!
7/7 anonim válasza:
Bár én csak egy 25 éves pasi vagyok, úgy látom nagyon átbillentünk a ló túloldalára. Nem mondom, hogy a régi rendszer jobb volt, amikor még a tanárok is alkalmazhattak testi fenyítést, de az sem megoldás, hogy már azt is elítéljük, ha valaki csúnyán néz a csemetéjére. A szülőnek néha igen is fel kell emelnie a hangját, végszükség esetén akár a kezét is, és fegyelmeznie kell, mert egy csöpp kisgyerek nem érti úgy a szép szót, mint egy felnőtt. Bocs, hogy ezzel a példával jövök, de nekem is lelkifurdalásom van, ha rá kell ordítanom a kutyáimra, netán megütnöm őket, hogy szót értsenek, de enélkül nem lehet normálisan együtt élni, a fejemre nőnének, ha mindent elnéznék nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!