3,5 éves fiam nem akar nappal aludni. Mit tegyek?
és ha nem aludna csak csendes pihenő lenne?
nézhetne természetfilmet v. bármit nem kell hogy aludjon ez még nálunk is beválik ha látom hogy álmos inkább nézzen valamit - 70% hogy bealszik- minthogy nyüglödjön..
szia,az én lányom is ennyi idős,és nem akar aludni.de én nem is erőltetem,elvan, rajzol,szinez.nézi a meséket.Este 9-kor már alszik.ez kb azota van,hogy nincs ovi,nem tudom mi lessz vele ott,de amikor aludt délbe ,este 11 kor még
fönt volt:-(
Az én gyerekeim 2 éves koruk óta nem alszanak délben.A kicsi most múlt 3,megy oviba.Minden nap csendes pihenőt tartunk ebéd után megnéznek egy mesét,hogy tudja pihenni kell.Ha aludna akkor még éjfélkor is fel lenne...mert nem fáradt,nem nyűgös.
Inkább nézzetek ilyenkor mesét,hátha mégis visszaszokik az alvásra,mert minél jobban erőlteted,annál jobban ellenáll.:(
Az én nővérem gyereke sem szeret aludni délután igaz ő kisebb. Náluk bejött hogy sokat voltak friss levegőn, sétáltak így elfáradt a baba és úgy aludt mint a bunda:D
Rosszabb időben bent játszottak természet filmet, mesét néztek.:D
Szia!
Az én fiam is ennyi idős, ő is aludt az oviban, bár mindig utolsónak aludt el...
Én már nem erőltetem, meguntam a hisztijét, meg így legalább este 9 körül elalszik és reggel 8-ig mukk nélkül durmol :)
A gyerekdokink szerint sem szabad erőltetni, inkább csak pihizzen egy kicsit.
Tévézünk, rajzolunk, kártyázunk, ilyesmi.
Szia!
Én sem aludtam SOHA az oviban már, és gyűűűűűlöltem. Végigunatkoztam azokat az órákat. Otthon sem aludtam el délután. Emlékszem szegény mamámnak már habzott a szája a sok meséléstől, és már a piroska ette meg a farkast -persze ilyenkor mindig kijavítottam őt és erre szegény felébredt, merthogy ő aludt el szegénykém és nem én. Vannak olyan gyerekek, akik nem tudnak/akarnak egy idő után napközben aludni. Szerintem próbálkozz esetleg a csendes pihenővel. Egy mese egy természetfilm, diavetítés....stb. de ne eröltesd az alvást otthon.
én is ilyen voltam
sose aludtam, még este se nagyon, max pár órát
szüleim teljesen kivoltak, h mi gondom van, de nem lett semmi, csak pl nekem kevesebb alvás is elég
most is keveset alszom, nem is tudok többet.
Szal nyugi, lehet h csak jól regenerálódik a kölyök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!