3,5 éves fiam nem akar nappal aludni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már vége a bölcsinek, 1,5 éves kora óta járt oda, s most jön az ovi. A bölcsiben mindig aludt, vagy legalábbis feküdt, nem volt vele baj! Itthon viszont egyáltalán nem akar aludni, sír, ordít, nem tudok vele mit csinálni, néha hisztizik másfél órát ahhoz hogy utána 1 órát aludjon! Már megőrülök tőle, este sem jobb a helyzet, de valamivel jobb. Mit csináljak? Már nem nagyon bírom cérnával!2010. aug. 17. 13:42
11/12 anonim válasza:
"szia,az én lányom is ennyi idős,és nem akar aludni.de én nem is erőltetem,elvan, rajzol,szinez.nézi a meséket.Este 9-kor már alszik.ez kb azota van,hogy nincs ovi,nem tudom mi lessz vele ott,de amikor aludt délbe ,este 11 kor még
fönt volt:-("
Detto.
Meg fogjuk oldani hogy félnapos legyen az oviba.
12/12 anonim válasza:
Sötétitsd be a szobát tegyél be egy cd-t, dvd-t és te is fekügy, ülj le mellé és mond hogy anyú fáradt, ha elkezd üvölteni ne foglakoz vele, ha kimegy a szobából hagyd neki. Ha észre veszi hogy nem foglalkozol vele rögtön visszammegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!