Pici lakásban, ahol nem fér el járóka, hogy oldottátok meg, hogy közeletekben legyen a baba, játszani is tudjon, el tudjál végezni mellette?
Sosem volt járókánk, mi is a földre tettük szőnyegre sőt a téli hidegben + 1 szőnyeget tettünk a földre, hogy meleg legyen. Mikor kezdett mászni, na aztán meg mikor járni, végül a bútorokra felmászni, az izgalmas volt, rengeteget futottam utána, pakoltam mindent új helyre, de csak így tudtuk megoldani. Próbáltam azt is, hogy matracokból építek neki egy járóka jellegű valamit a földön ami baromi nagy lett volna, de nem viselte el, hiába támasztottam ki fotelekkel amik bazi nehezek voltak, addig küzdött míg ki nem jutott a kis szabaduló művész.
Mennyi idős?
Nekünk még nem mászik, csak forgolódik, 4 hónapos. Akkor csinálom a dolgokat, amikor alszik, de pl. majd az etetőszék is kiváló lesz erre a célra, amikor főzök, szeret benne most is lenni, dönthető, kényelmesen el van, amikor eszik, csak most még hosszabb időre nem hasznos.
Mi nem is tervezünk járókát, a szüleimnek sem volt, és három gyereket neveltek fel. ^^
A szobában elvégezhető munkákat úgy csinálom, hogy leteszem a szőnyegre (amire plusz külön plédet teszek neki, mert bukik időnként, és így csak azt kell folyton mosnom), így lát engem és beszélek is hozzá. Vasalás, egyebek így megy.
A konyhai dolgokat pedig csak akkor csinálom, amikor alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!