Téged érdekelnek az emberek?
///Mielőtt megint átrakatnák a kérdésem, leszögezném,hogy nem félre raktam, hanem kifejezetten tini fiuktol/lanyoktol kérdezném eme ragyogo kérdést.///
Szoval, nincs sok barátom, velük szoktam beszélgetni naponta, de tényleg kevés van, egyszerűen nem tudnak érdekelni az emberek, csak nagyon kevés. Lusta vagyok kiöltözni egy szombat estén, hogy aztán megjátszam milyen menő vagyok, meg csajoknak csapjam a szelet, pedig vérciki az egész "énigenisérettvagyokmindenhezésapámanyámnemmondjamegmitcsinalok". nincs kedvem olyan kapcsolatokhoz, amiből biztos nem lesz semmi szellemi termék(értem ez alatt pl egy tartalmas elmélyült beszélgetést) stb. Neked volt már hasonlo érzésed legalább ?
Bocs, hogy válaszolok, már nem vagyok kamaszkorú. De akkor és most is úgy gondolkoztam, hogy buliba azért megyek, hogy kicsit kieresszem a gőzt, jól érezzem magam, holott számomra is fontosak a tartalmasabb kapcsolatok. Hidd el, eljárnak bulizni azok is, akikkel alkalomadtán le lehet folytatni egy elmélyült beszélgetést is, csak akkor éppen nem beszélgetés céljából mennek.
Kétféle bulit kedvelek nagyon a mai napig is. Az egyik, ahol lehet táncolni, a másik ahol le lehet ülni nevetgélni, iszogatni, és beszélgetni is, akár elmélyülten és komolyabb témákról. Néha megesik együtt a kettő is, de inkább házibulikra jellemző.
Ugyanígy érzek:D Én se szeretek nagyon bulizni, vagyis ha már igen, akkor se a "menő" helyekre, valami kis koncert, házibuli sokkal jobb.
14L
igen. Nagyon. De csak az érdekes emberek, nem azok, akiket mintha futószalagon gyártottak volna, (egyenes haj, csőnaci, csili-vili blúz és fekete bőrkabát, nálunk szinte mindenki így néz ki, és szörnyen unom már)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!