Nem érdekelnek az emberek. Ez olyan nagy baj?
Nem baj, én is a csak a szűk baráti körömben érzem jól magam, más emberek élete és problémája pedig kicsit sem érdekel. Sok embernek csak azért kell valaki, hogy panaszkodhasson :/
Viszont ha a férjednek nagy baráti köre van, legalább ott szedd össze picit magad, mert nagyon ki tudják nézni az ilyen fapofa (nem sértés) lányokat..
De én megértelek. Nincs ezzel gond :)
Első válaszoló is nagyon figyelmesen olvasta el az írást.. :D mint írta, NINCS férje.. :D
Kedves kérdező.. ha a párod így fogad el, akkor nincs gond, másnak pláne nem tartozol elszámolással.
Egyik kedvenc "mottóm": minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat. Tehát szerintem sem baj. :)
Na, én is ezen gondolkodtam pont a napokban.
Ugyanolyan vagyok, mint te.
Van 3 jó barátom, a párom és a családom, és ennyi.
A legtöbb ember egyébként engem sem érdekel.
Egy csomóan abból állnak, beszélgetés címén, hogy dicsekszenek vagy sajnáltatják magukat.
Semmi normális témájuk nincs, csak az emelkedő árak, a nehéz élet, vagy a másik oldal, hogy náluk jobban senki nem főz, takarít, nincs jobb anya, mint ők, és tökéletesebb házasság se, mint az övék stb...
Magukat fényezik, vagy szánatják, és ez nagyon fárasztó.
Unom, és nem is érdekel.
A 10:20-assal kapcsolatban mondom, hogy barátok, ismerősök nem azért kellenek általában, mert egyedül nem boldogul az ember. Én is elég önálló vagyok, intézem a dolgaimat, nagyon ritkán kérek komolyabb segítséget. Nem nagyon vannak barátaim, ismerőseim még csak-csak, de valahogy mindenki lemorzsolódik mellőlem előbb-utóbb. És bizony félek attól, amit ez a válaszoló leírt, hogy így járok.
A másik: lehet, hogy neked nem szembetűnő, de kicsit az látszik, mintha ellenségesen állnál az emberekhez.
"Nem tudom milyen volt a nagymamád. De én egyedül is mindig feltalálom magamat. Úgyhogy ez a veszély nem fenyeget."
Nem tudhatod...
Én is őrült hasonló vagyok, és azért lazítanék ezen (habár akarni nem nagyon akarok), mert 1000000 helyen hallom, hogy az ilyenek elmagányosodnak, és majd emiatt szomorúak, depisek lesznek később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!