Hogyan öltözhetnék úgy, hogy látszódjon rajtam hogy a reál tantárgyak érdekelnek? (matek, fizika és társaik)
Figyelt kérdés
Lány vagyok, és azért kérdezem mert az alakom (167 cm / 49 kg) miatt nem ezt nézik először. :\2011. okt. 25. 21:00
1/8 anonim válasza:
szemüveg és lófarokba kötött haj szerintem mindig azt sugározza, hogy viselője nem szűkölködik tudásban :D
2/8 anonim válasza:
Ha lány vagy, soha nem is azt fogja senki nézni először, hogy te vajon miben vagy agyilag erős.
A szemüveg tuti.
Kevés ékszer. Nyelvpiercing-el nem képletek lesznek az első gondolatok.
Visszafogott öltözködés, garbó, stb.
3/8 anonim válasza:
Ja az előző jó volt. Igaz még így is lehetsz vonzó, de hát azt már megoldod.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Ne mondd már, hogy ez a kérdés nem fake :D
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, a visszafogott öltözködés megvan, csak pár ihletet szerettem volna még hallani. :)
2011. okt. 26. 15:10
7/8 anonim válasza:
Tetováltass magadra egy exponenciális egyenletet/függvényt, és nyomtasd ki a pólódra a másodfokú egyenlet megoldóképletét, a periódusos rendszert, meg Coulomb arcképét.
Ez akkora marhaság, már ne haragudj :D Mi akarod, hogy látszódjon ?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem azt akarom, hogy teljesen látszódjon, csak hogy ha rám néznek az jusson az embernek az eszébe hogy szorult belém egy kis ész is. x)
2011. okt. 26. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!