Miért érdekelnek a teljesen lényegtelen dolgok? Miért vagyok ilyen? Hogy mondjak nemet? Befolyásolhat hogy utálok itt lakni?
Nyugi. velem is ez van. (13/L)
És, asszem hogy ezt ki kell nőni. Már engem is megfolyt az egész, mert nem tudok nyugodtan o-kirádulásra menni, mert tudom, hogy megint az lesz, hogy csicskáztatnak. Na szóval, annyit tehetsz, hogy ...
fogalmam sincs. Áhh, sz.ar egy helyzet ez. Nyugi itt a nyár, nincs suli, nincsenek f-aszfej "barátok". Próbálj megváltozni a nyáron. Én ezt fogom tenni.
Szia!
ismerős a helyzet, pedig én már majdnem 20 vagyok (lány).
engem is sokszor teljesen lényegtelen dolgok érdekelnek, pl.: ki mikor született(napra pontosan)-akár olyanoké is érdekel, akiket nem ismerek, v sose láttam, csak pl. rábukkanok iwien-sztem ez se normális:D, mégis érdekel.
erre csak azt tudom mondani, amit egykori töritanárom: "mindenkinek van egy hülyesége":)
lehet, h ezt kinövöd, de az is lehet, h ez később is megmarad, bár valószínűleg, ha tényleg fontos dolgok kerülnek előtérbe az életedben( pl.: férjhez mész, gyereked lesz), akkor sok minden megváltozhat a gondolkodásodban, és -ne feledd-idővel mindenki változik!
szerintem nem kell ezen annyit agyalni, fiatal vagy még, sokat fogsz változni, örülj a szép dolgoknak az életedben!
Minden jót kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!