Milyen érzés Veszprémben lakni?
Én is Borsodi vagyok!
Nem rég vettünk a Balatonnál egy nyaralót ami 20 km-re van Veszprémtől.
A nyarlót 1 hónapja vettük és le kellet utaznunk oda h milyen és mivel félkész ezért Veszprémből kellte beszereznie a szüleimnek az alapanyagokat.
Engem persze ez nem érekelt szval a szüleim az mondták h amig ők vásárolnak addig én mászkáljak Veszprémben.
A lényeg: Engem annyira lenyügözött ez a város a rengeteg történelmi helkyszineivel szinte beszél a történelem hozzád annyira lenyügözőek az épületek.:)
Egy hétig mászkáltam ott de megfogadtam h boztos h kipróbálom h milyen lakni ott anyira varázslaon annyira csodálatos mintha nemis m.o-on lennél hanem nyugaton.:)
Szval így 14 éves fejjel bennem nagyon marandandó élményt alkatott Veszprém és remélem h a nyár alaklmával még rengetegszer érezhetem ezt át!
Bocsíí h hosszúrA SIKERÜLT!
jA ÉS A HELYESírásomért is! :P
14/L
Én már születésem óta itt élek!:D
Szép hely, sokat lehet mászkálni ide-oda, nem is annyira zajos (de nem is csendes:D)
Áhh imádok itt élni...
Ja meg ugye MKB VESZPRÉM!!!:D
Sziasztok!
Énis itt lakok születésem óta.Jó itt lakni de picit unalmas hétvégén semmit sem lehet csinálni mert nincsenek programok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!