Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen érzés Veszprémben lakni?

Milyen érzés Veszprémben lakni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 11:37
1 2
 11/13 Aszakura válasza:
21%
Én idén lettem kollégista Veszprémhez közel. A suli Veszprémben van, és nagyon szeretek oda járni. A város is lenyűgözött. Amúgy kisvárosból érkeztem, nekem itt minden új.
2012. márc. 9. 21:12
 12/13 anonim válasza:
100%
Kegyetlen szar
2021. ápr. 20. 17:47
 13/13 anonim ***** válasza:
47%
Utálom azt a várost. Sajnos éltem ott de semmi hangulata, átható történelme, karaktere nincs, vendéglátáson kívül normál munkát nem találsz, a belváros kb olyan mint Salgótarján szoci tömbjei, időjárás szeszélyes. Közterek igénytelenek és a legalapvetőbb szinten sincsenek karbantartva, a pesti méhlegelők semmik ahhoz képest, a megmaradt maréknyi értéket pedig épp most verik szét a várban "rekonstrukció" címén. Az emberek abszolút nincsenek tekintettel egymásra, mindenki borzasztó sznob és éppen ezért zárkózott és barátságtalan. Az egész hely max a Balatonból él, mert az sokaknak a mániája. Nem érdekel a politika, de a kormány nagyon felfújja, mert sok fejes oda kötődik, pedig semmit nem tud a város. A fentiek miatt nem véletlen, hogy ahogy tudtam otthagytam.
2022. jún. 29. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!