Mit szólnál ha a 16 éves lányodnak egy 23 éves fiú udvarolna?
Én 18 voltam,mikor a fiú 28.
30 éve vagyunk boldog házasok. És támogatnám a lányom.
Kell ennyi korkülöndség,de nincs ám megírva,hogy Ő lesz a férje.
Nem vagyok szülő, huszonéves korosztály vagyok. Úgy gondolom, hogy 23 évesen nem feltétlenül normális/egészséges az, ha egy felnőtt, jobb esetben dolgozó/éppen a felsőfokú képzését befejező férfi éppen serdülőfélben lévő tinilányokra gerjed. Szerintem beteges.
Alapvetően nem a 9 év különbséggel van a baj, 21-30 vagy hasonló esetén semmi bajom nem lenne, hanem azzal, hogy egy 16 éves lány még éretlen (nem testileg, lelkileg és agyilag) egy 23 éveshez képest. Nem tapasztalt, nem tudja milyen az élet, legnagyobb gondja a másnapi matekházi. Ha egy felnőtt, kereső, önálló férfi ilyesmire vágyik, ott bajok vannak. Az ilyen srácok sok esetben infantilisak, a korukhoz képest nem érettek, és azért keresgélnek a fiatalabb korosztályban, mert a sajátjukban szellemileg nem érik el azt a mércét, ami ahhoz szükséges, hogy megfelelő partnert találjanak, egy tizenéves szemében pedig ők a nagy önálló, felnőtt férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!