Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti nem vagytok idegesek a 9....

Ti nem vagytok idegesek a 9. -ik gondolatától?

Figyelt kérdés
Sziasztok,egyrészt nagyon örülök mert felvettek, oda ahova szerettem volna menni,másrészt ideges vagyok már most hogy mi lesz hogy be-e fogadnak majd mit hogy csináljak stb. Nagy a nyomás pedig még el se ballagtam:( Ti hogy vagytok vele?
2013. máj. 5. 20:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
jajj, ismerős :/ én most vagyok 9-es, és az egész nyarat végigparáztam, de hidd el, befogadnak, nem lesz gáz, mindenki ilyen érzésekkel megy :) szval próbálj meg nem görcsölni, és tudom h ezt könnyű mondani, mégis... (mi gólyatáborral kezdzünk, és a buszra való felszállás volt a legnehezebb, most ki mellé üljek, miről beszélgessünk, ilyenek...de aztán végül legjobb barátnők lettünk a lánnyal aki mellé leültem :D )
2013. máj. 6. 18:00
 12/18 anonim ***** válasza:

De utálom, hogy ezt az egészet mindenki túl nagy dolognak tekinti, és nagyon ráizgul. :D (már bocs)

Sosem értettem, hogy mitől kellene félni. Ugyanúgy mindenkinek az osztályodból az lesz az első napja, mindenki tisztalappal indul, senkinek sincs előnye, vagy hátránya valaki(kk)vel szemben.

Bár ha ismerős is lesz az osztályban, akkor ezt a bizonyos tisztalapot könnyen bemocskolhatják.

Egyébként meg messze van még az idei tanév vége is (sajnos), nemhogy még a következő kezdete...:)

Ne parázz rá, és akkor el fognak fogadni. Nem tudom mekkora lesz az osztály, de szerintem legalább 1-2 embert mindenki találni fog, akivel (nagyjából) egy húron pendülnek. A többiek véleménye meg ugyan kit érdekel?

Ugyanolyan lesz minden, mint általános 1.-ben. Vagy 5.-ben, mikor új osztályfőnököt és tanárokat kapott mindenki. --> bár 5.-ben nyilván csak a tanárok mások :D

Szóval inkább mondjuk azt, hogy elsőben. Csak annyi a különbség, hogy 8 évvel idősebbek vagytok, mint anno, és hogy nem vagytok annyira feloldódva, mint pár kisgyerek, ezért te és még sokan mások végig görcsöltök.

Hogy mit csinálj?

Add önmagad. Kivéve, ha álbarátokat akarsz szerezni. Akkor csinálj bármi olyasmit, ami szerinted "menő".

Tanároknál pedig igyekezz feltűnni. Hogy miben szeretnél feltűnni, azt rádbízom, bár a kérdés alapján jógyereknek tűnsz, szóval akkor nyilván jelentkezz sokat, és tegyél úgy, mintha nagyon érdekelne a tananyag.

2013. máj. 6. 20:16
 13/18 anonim ***** válasza:
ajaj, én is baromi sokat stresszeltem a 9.-ik miatt, és most hogy egyre inkább érzem, hogy vége van az első évnek, már kezdek megnyugodni, megtalálni a helyem. írhatsz, beszélgethetünk, ha gondolod! sosem annyira parás semmi, mint amennyire gondolod!
2013. máj. 6. 22:23
 14/18 anonim ***** válasza:
én tudod mitől vagyok ideges? Annak a gondolatától h nem vesznek fel egyetemre :D amúgy a 9. nem para nekem első napom annó tök jó volt.
2013. máj. 7. 17:02
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát..kösziiii:):d
2013. máj. 7. 23:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Külföldre megyek, 30km-re a lakóhelyemtől, egy nagy városba és senkit sem ismerek!:D

Na, ez para, nem a szülővárosod gimije.

15L

2013. máj. 8. 12:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, jó lesz!

Mikor engem vettek fel én is aggódtam, hogy milyen lesz az osztály mert az áltisi.-s elég szörnyű volt.

Idén ballagtam középsuliból és egyszerűen sajnáltam, hogy már vége. Jó volt pár gyerekkel problémám de ezt egy 30 fős osztálynál nem lehet megoldani, hogy ne legyen.

2013. máj. 8. 14:40
 18/18 anonim ***** válasza:

ma 12:04

Gondolom kb horgosi lehetsz, és Szegedre mész. Ha igen, akkor: Szeged nem nagyváros egyáltalán, és van ott egy csomó vajdasági a gimikben. 30 km pedig nem távolság.

Ha rosszul gondoltam azt, hogy hovavaló vagy és hogy hova mész, akkor bocsi. :D

2013. máj. 8. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!