Ti nem vagytok idegesek a 9. -ik gondolatától?
De utálom, hogy ezt az egészet mindenki túl nagy dolognak tekinti, és nagyon ráizgul. :D (már bocs)
Sosem értettem, hogy mitől kellene félni. Ugyanúgy mindenkinek az osztályodból az lesz az első napja, mindenki tisztalappal indul, senkinek sincs előnye, vagy hátránya valaki(kk)vel szemben.
Bár ha ismerős is lesz az osztályban, akkor ezt a bizonyos tisztalapot könnyen bemocskolhatják.
Egyébként meg messze van még az idei tanév vége is (sajnos), nemhogy még a következő kezdete...:)
Ne parázz rá, és akkor el fognak fogadni. Nem tudom mekkora lesz az osztály, de szerintem legalább 1-2 embert mindenki találni fog, akivel (nagyjából) egy húron pendülnek. A többiek véleménye meg ugyan kit érdekel?
Ugyanolyan lesz minden, mint általános 1.-ben. Vagy 5.-ben, mikor új osztályfőnököt és tanárokat kapott mindenki. --> bár 5.-ben nyilván csak a tanárok mások :D
Szóval inkább mondjuk azt, hogy elsőben. Csak annyi a különbség, hogy 8 évvel idősebbek vagytok, mint anno, és hogy nem vagytok annyira feloldódva, mint pár kisgyerek, ezért te és még sokan mások végig görcsöltök.
Hogy mit csinálj?
Add önmagad. Kivéve, ha álbarátokat akarsz szerezni. Akkor csinálj bármi olyasmit, ami szerinted "menő".
Tanároknál pedig igyekezz feltűnni. Hogy miben szeretnél feltűnni, azt rádbízom, bár a kérdés alapján jógyereknek tűnsz, szóval akkor nyilván jelentkezz sokat, és tegyél úgy, mintha nagyon érdekelne a tananyag.
Külföldre megyek, 30km-re a lakóhelyemtől, egy nagy városba és senkit sem ismerek!:D
Na, ez para, nem a szülővárosod gimije.
15L
Ne izgulj, jó lesz!
Mikor engem vettek fel én is aggódtam, hogy milyen lesz az osztály mert az áltisi.-s elég szörnyű volt.
Idén ballagtam középsuliból és egyszerűen sajnáltam, hogy már vége. Jó volt pár gyerekkel problémám de ezt egy 30 fős osztálynál nem lehet megoldani, hogy ne legyen.
ma 12:04
Gondolom kb horgosi lehetsz, és Szegedre mész. Ha igen, akkor: Szeged nem nagyváros egyáltalán, és van ott egy csomó vajdasági a gimikben. 30 km pedig nem távolság.
Ha rosszul gondoltam azt, hogy hovavaló vagy és hogy hova mész, akkor bocsi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!