Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem vagytok idegesek azért,...

Nem vagytok idegesek azért, mert még megfeszítve sem vagytok képesek megtanulni valamit?

Figyelt kérdés
pl. nem megy a foci, meg szeretnéd tanulni, de nem megy. vagy a főzés nem megy, de azért próbálkozol 1000el, de pfff. a fizikát egész nap magolod, de 2 perc múlva a felét sem tudod elmondani.
2011. ápr. 21. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az ilyenektől mindenki ideges. főleg amikor a következő nap fizika TZ-t írunk, és én azt se tudom, hogy miről van szó(hiába figyeltem órán) mert a tanár is sz*r, és nekem sincs igazán érzékem a fizikához. (bár mi ezt a bizonyos TZ-t csak jövő héten írjuk, de én már előre félek :D)

meg utáltam pl. nyáron a tenisztábort, mert akkor teniszeztem életembe először, és képtelen voltam megjegyezni, hogy mikor melyik lábam van elől, meg hogy hogy kel mozgatni az ütőt+még bele is üssek a labdába...ez nagyon nem nekem való.

2011. ápr. 21. 17:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
De igen, nagyon. Pl. a történelmet, vagy hogy néha nem tudok fogalmaszást írni, vagy hogy vannak olyan egyszerű, hétköznapi dolgok, amiket nem tudok megtenni, pedig szeretnék :SS
2011. ápr. 21. 19:04
 3/9 anonim ***** válasza:

dehogy nem... eppen ma lesz egy meghallgatas, 3 napot adtak hogy betanuljuk az eneket, meg a tancot... eleg jo vagyok, tobben mondtak, hogy biztos, hogy engem bevesznek, megis izgulok... hiaba keszul az ember, biztos,hogy ideges, es fel, hogy elrontja...

Ha meg egybol elfelejti... akkor tripla stressz...

2011. ápr. 21. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szoktam én azt mondani, hogy ami nem megy, azt ne erőltessük. Sokkal egyszerűbb úgy az élet.
2011. ápr. 21. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
azért nem sikerül mert azon idegeskedsz egyfolytába, hogy nem tudom nem sikerül, vagy izgulsz rajta..
2011. ápr. 21. 21:48
 6/9 anonim válasza:

hülyeség,hogy érzék kell a fizikához.leülsz és megtanulod kész.lehet,hogy van aki elsőre megérti te meg megtanulod kész .ha idegeskedsz rajta nem tudsz oda figyelni persze,hogy a felét se bírod megjegyezni mert az idegesség elvonja a figyelmed.

nyugodtan ülj le csak és csak pozitívan:most megtanulom és kész:)

2011. ápr. 22. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ilyesmi mindenkit idegesít. Szerintem föcit, törit ilyesmit úgy lehet legjobban tanulni, ha közben nem zavar semmi más. Például, ha tudsz vigyázni a könyvre, befekhetsz egy kád vízbe, vagy elheveredhetsz az ágyadon, ha nem kényelmes az íróasztal. A fizika feladatokat gyakorolni kell, sajnos. Nincsenek a könyvben kidolgozott példafeladatok? Ügyelj arra is, hogy tarts pár perces szüneteket, ne szünet nélkül tanulj órákat. Elalvás előtt, felkelés után még átfuthatod egyszer, olyankor az agy többet rögzít. Főzéshez meg eleinte használj részletes recepteket. Sok sikert!
2011. ápr. 22. 13:56
 8/9 anonim ***** válasza:

De ideges vagyok:@@ fúúú :@@

És amikor rendesen képes vagyok valamit megtanulni,akkor meg kitalálja az osztály h vesz a tanárnak csokinyulat és akkor nem irat a tanár(kémia)..na jól van..:@@@

Amikor nem tudom megtanulni 1000x-re se a következő napi dogára a tanulnivalót,akkor persze iratnak és majd szét vet az ideg,hogy most meg nem tudok semmit(fizika,töri..stb.)

2011. ápr. 22. 15:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is pont a fizikával voltam így! Fél évig kínlódtam állandóan, minden órára tanultam 1-1,5 órát (csak a fizikára), mégis olyan szinten hülye voltam belőle, hogy örültem, ha kettest kaptam. Más tantárgyból időnként a négyesnek sem örülök, nem hogy a kettesnek:D

Egyszer nagyon megszívtam, mert mondta tanárnő, hogy következő órán összefoglalunk. Én okos, gondoltam elkezdem tanulni az egész leckét, az elejét úgyahogy tudtam is, azt hittem nem fog feleltetni, csak összefoglalunk. Pechem volt, feleltünk és persze, pont akkor hívott ki, amikor nem tanultam meg az előző anyagot. Fél mondatot tudtam abból az anyagból elmondani, de az összes ismétlő kérdésre tudtam válaszolni (mivel azokat már átnéztem otthon), de a tanár egyest adott. Akkor lett elegem és azt mondtam, hogy ez nekem nem megy, nem erőltetem. Ez pont fél év előtt volt, de hál'istennek tudtam javítani, így hármas voltam.

Második félévben nem erőltettem, csak tanulgattam, év végére pedig négyes lettem belőle:D

15/L

2011. ápr. 22. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!