Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti nem vagytok idegesek a 9....

Ti nem vagytok idegesek a 9. -ik gondolatától?

Figyelt kérdés
Sziasztok,egyrészt nagyon örülök mert felvettek, oda ahova szerettem volna menni,másrészt ideges vagyok már most hogy mi lesz hogy be-e fogadnak majd mit hogy csináljak stb. Nagy a nyomás pedig még el se ballagtam:( Ti hogy vagytok vele?
2013. máj. 5. 20:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
szia. én is így voltam vele, ne parázd túl.:) első nap én is nagyon ideges voltam, meg azután is miután megtudtam hogy felvettek. ez szerintem természetes, mindenki izgul. :) hidd el, jó lesz a gimi.
2013. máj. 5. 20:47
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj, nyugi ! nagyon rossz ha ráparázol, majd az idővel kiderül:) lehet csalódni fogsz, lehet pont ellenkezőleg.:)

Én is most vagyok 8.-os, felvettek ahova szerettem volna menni, és névsor van fent, ezért tudom kik lesznek a jövőbeli osztályom:) Nagyon sokuk elkészítőről ismerem is:D Viszont már fészbuk csoportunk van minden, nekem ez korai:s

2013. máj. 5. 21:15
 3/18 anonim ***** válasza:

Én is ideges vagyok,de ez van,attól még nem lesz jobb:)

:(

2013. máj. 5. 21:20
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok 9.-es, nálam ez tavaly volt. Tök pozitív volt az egész, igazából ha megfogadtok pár jó tanácsot, akkor az egyik az, hogy facebook csoportot mindenképp keressétek meg, mert valaki tuti hogy fog csinálni, és az is tuti, hogy az osztály 75-80%a benne lesz. Tehát kicsit ciki, hogy már évnyitón mindenki ismer mindenkit, kivéve ti nem. (velem mondjuk pont így volt, és nem lett belőle semmi, csak eléggé meglepődtem, kicsit olyan volt az 1. nap, mintha egy tök összeszokott közösségbe kerültem volna be, akik már évek óta 1 osztályba járnak) A másik meg az, hogy már az 1. naptól kezdve el kell kezdeni keményen ismerkedni. Tapasztalat. Ha csak a helyeden ülsz, és leszarsz mindenkit, hidd el, egy barátod sem lesz 4 éven át. Tehát aki szimpatikus, és egyedül van, oda kell menni, és minimum pár mondatot haverkodni vele. Azért ilyenből lesz sok az első pár napokban, tehát nem túl nehéz. Ha tetszik egy lány/fiú, és komolyabb kapcsolatot szeretnél vele, azzal is kőkeményen el kell kezdeni ismerkedni, a legelső napokban. Több hónap múlva, mikor már kialakult a baráti köre, sokkal nehezebb lesz. Úgyszintén tapasztalat. Az első megítélés nagyon fontos, tehát a legelső napokban lehetőleg öltözz normálisan, legyél kedves mindenkivel, ne legyél kialvatlan, senkiről se mondj rosszat, ilyenek. Évnyitóra egyedül menj, ne vigyél rokont, se senkit, ez csak általánosban volt divat. Kb. ennyi. Csak ügyesen ^^
2013. máj. 5. 21:50
 5/18 A kérdező kommentje:
Hát köszi a tanácsokat, biztatásokat remélem nektek s sikerül majd az 1.nap:)
2013. máj. 5. 22:12
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
én nekem a 12. jön és most vagyok ideges :D
2013. máj. 5. 22:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szinten egy tavalyi vagyok. Ahogy előttem is írtak ismerkedj. Első hónapokban mindenkivel Ne itelj senkit el. De ami a legfontosabb a lakokornyezeteddben elokkel mindenkeppen probalj kijonni. Es ha van egy vicces torteneted ne mond el mindenkinek egyenkent, foleg ha csoportnak meseled, de egy-két tag már halotta. Blöffölni felvágni nem érdemes, De lusta, antiszoc se legyél. Ha tudsz menj el golyaba. Az olyan emlék lesz amit utálni és szeretni fogsz egyszerre
2013. máj. 5. 22:54
 8/18 anonim ***** válasza:
48%

én is kilencedikes vagyok,nekem is van pár tanácsom:

-első nap ne leghátulra,és ne is legelőre ülj.kb.középre

-mindenkivel légy nyitott,barátságos,ha az egyik csajnak jó a fölsője..stb. dicsérd meg,de ne is akaszkodj rá az emberekre nagyon.

eleinte mindenki keresni fogja a helyét,aztán kialakulnak a kisebb klikkek:bejárósok,foci őrültek, stréberek ... stb.Igen,itt LESZNEK klikkek(bár nem olyan durvák,nyugi),nekem fura volt,az ált. osztályom létszáma csak 24 volt,és mindenki mindenkivel jól elvolt,nem volt kiközösítés..stb.Itt nem így lesz,sokan lesztek,nem lehet mindenki-mindenkivel puszipajtás.

És itt sajnos lesznek "furák",akiknek nem fogják annyira keresni a társaságukat.Tudom,hogy ez egy kicsit durván hangzik,nekem is szar volt belátnom,de azoktól menekülj.

Nem kell őket sajnálni,se lenézni,mivel többen vannak,ők is egy kis csapatot fognak alkotni,nem lesznek egyedül,nekik egyszerűen csak más az érdeklési körük.

-jelentkezz év elején.Nem kell túlzásba vinni,nehogy strébernek gondoljanak,de akkor a tanárok hamarabb megtanulják a neved.

2013. máj. 6. 12:35
 9/18 anonim ***** válasza:
En szerencsere nem izgulok, mert legjobb baratom is ugyan abba az osztalyba fog jarni ahova en :)
2013. máj. 6. 13:37
 10/18 anonim ***** válasza:
En is 8.-os vok, nem M.o.-n elek de egyaltalan nem izgulok. Nalunk meg nem volt felveteli csak junius vegen lesz, de az atlagommal nincs gaz, szval tuti bejutok ahova akarok. A beilleszkedes az talan picit nehezebb lesz, mert 8-ig magyar suliba jartam, de sztem azzal sem lesz gond. Ne izgulj, vedd lazan a dolgokat, mert valoszinuleg ez lesz az iskolas korod legszebb 4 eve.
2013. máj. 6. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!