Ti nem vagytok idegesek a 9. -ik gondolatától?
Ne izgulj, nyugi ! nagyon rossz ha ráparázol, majd az idővel kiderül:) lehet csalódni fogsz, lehet pont ellenkezőleg.:)
Én is most vagyok 8.-os, felvettek ahova szerettem volna menni, és névsor van fent, ezért tudom kik lesznek a jövőbeli osztályom:) Nagyon sokuk elkészítőről ismerem is:D Viszont már fészbuk csoportunk van minden, nekem ez korai:s
Én is ideges vagyok,de ez van,attól még nem lesz jobb:)
:(
én is kilencedikes vagyok,nekem is van pár tanácsom:
-első nap ne leghátulra,és ne is legelőre ülj.kb.középre
-mindenkivel légy nyitott,barátságos,ha az egyik csajnak jó a fölsője..stb. dicsérd meg,de ne is akaszkodj rá az emberekre nagyon.
eleinte mindenki keresni fogja a helyét,aztán kialakulnak a kisebb klikkek:bejárósok,foci őrültek, stréberek ... stb.Igen,itt LESZNEK klikkek(bár nem olyan durvák,nyugi),nekem fura volt,az ált. osztályom létszáma csak 24 volt,és mindenki mindenkivel jól elvolt,nem volt kiközösítés..stb.Itt nem így lesz,sokan lesztek,nem lehet mindenki-mindenkivel puszipajtás.
És itt sajnos lesznek "furák",akiknek nem fogják annyira keresni a társaságukat.Tudom,hogy ez egy kicsit durván hangzik,nekem is szar volt belátnom,de azoktól menekülj.
Nem kell őket sajnálni,se lenézni,mivel többen vannak,ők is egy kis csapatot fognak alkotni,nem lesznek egyedül,nekik egyszerűen csak más az érdeklési körük.
-jelentkezz év elején.Nem kell túlzásba vinni,nehogy strébernek gondoljanak,de akkor a tanárok hamarabb megtanulják a neved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!