Egyértelműen igen. Igy legalább ágyban csinálják nem egy bokorban.
2013. máj. 2. 19:48
12/25 anonim válasza:
Jaj hagyjuk már ezt a bokorban hülyeséget, aki úgy neveli a gyerekét, hogy bokorban csinálná annak már tök mindegy.
2013. máj. 2. 19:49
13/25 anonim válasza:
látom a sok kis csitri lepontozott
2013. máj. 2. 20:21
14/25 anonim válasza:
Persze, hogy megengedném. 16 évesen már természetes a szex. Szerintem most hétvégére szervezzétek le a lányoddal, hagy örüljön neki.
2013. máj. 2. 20:22
15/25 anonim válasza:
9. válaszoló, 10 hónap soknak számít tiniknél, szerintem.. (mondom ezt én 16 éves lányként)
Én 5 hónap után aludtam együtt a barátommal, 16 évesen, és nem lett belőle semmi károm/kárunk.
Szerintem 10 hónap után megengedhetnéd.
Egyébként délután is le tudnak egymással feküdni, ha épp nincs más otthon, leginkább rajtuk múlik minden.
2013. máj. 3. 16:40
16/25 anonim válasza:
elég sötétek itt az emberek,hogy képtelen felfogni amit leír az ember,majd 2 évesen sírtok,hogy mindent elsiettetek,leírtam ez nem csak a szexről szól,és mindkettő korai,gratulálok,hogy szüleid 5 hónap után engedték baromira jól nevelhettek...de a kis tinik úgyis lepontoznak ha nem azt írom,hogy aludjanak együtt,az én lányomnak több esze lesz,mint netek van az tuti
2013. máj. 3. 17:05
17/25 anonim válasza:
*20évesen
2013. máj. 3. 17:05
18/25 anonim válasza:
kérdező tudod mit hallgass a sok tapasztalatlan,éretlen,lázadó tinire mert főként ők válaszoltak,ha ennyire képtelen vagy anyaként eldönteni,hogyan kell gyereket nevelni,elég baj hogy felmerült a gyerekben az együtt alvás,és nem beszélted meg vele rögtön,hogy ne siesse el
2013. máj. 3. 17:10
19/25 anonim válasza:
Én értékelném, ha a lányom ennyire beavatna - ezt abból gondolom, hogy tudod, hogy pettingeltek. Megengedném neki, de mindenképpen hétvégén, mert emlékszem, hogy nekem anno eléggé elvonta a figyelmem minden másról, ezért nem volt túl szerencsés, amikor iskolaidőben aludtunk egymásnál.
Szentbeszédet nem kérek :) Felmerült egy kérdés, amire választ várt a Kérdező, én adtam egyet, és ennyi. Nem ezen a kommenten múlik a világ dicsősége.
2013. máj. 3. 17:54
20/25 anonim válasza:
31 éves vagyok két kisgyerek (egyik lány) anyja, férjemmel 20 éve vagyok együtt. 16 évesen már egy éve voltam az akkori barátommal ami 18 éves korunkig tartott. És igen nagy könyörgések árán de ott aludhattam. Hozzáteszem az ottalvás és a szex nem összefüggő dolog. Sokszor volt hogy csak összebújva aludtunk mert szerelmesek voltunk és sokszor volt délutáni szex mikor a szülők dolgoztak.
Remélem az én lányom is lesz ennyire őszinte velem mint a Te lányod mert az azt igazolja hogy jól nevelted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!