Ti mit szólnátok, ha a 16 éves lányotok egy 23 éves fiúval összejönne?
Én vagyok a lány, elég megbízható vagyok, sosem voltam buliban, soha nem ittam alkoholt, és jól tanulok. A tanulás mellett csak sportolok, és komoly szándékaim vannak a továbbtanulással. Természetesen szűz vagyok, és ezt meg szeretném őrizni egy ideig. Van egy kedves 23 éves fiú, akivel egy ideje már szimpatizálunk egymással. Találkozgatunk, beszélgetünk. természetesen előtte letisztáznám vele a szabályokat, és nem bújnék vele ágyba egy jó ideig az is biztos. Ha ennek ellenére is elfogad, akkor belemennék a kapcsolatba. Nem vagyok naiv lányka, de benne megbízom. Eddig ő az egyetlen fiú, akiben megbízom. Sok vele egyidős, vagy velem egyidős fiú próbálkozott már, de mindet elutasítottam, mert nem bíztam bennük. Nem vagyok sexéhes, sőt, kifejezetten undorodom tőle.
Ti akár szülőként, vagy kívülállóként mit szólnátok ehhez? Megértem, ha nem tetszene nektek, de kérlek normális hangnemben válaszoljatok. Valamint történeteket is meghallgatnék, akik ennyi idősek voltak, mint mi.
Köszönöm a válaszokat...biztos minden fiú azt szeretné, de ha szereti a lányt, akkor tud rá várni.
Várom a további válaszokat! :)
Kedves kèrdező!Ên 17- a párom 24-èves vol amikor mi összejöttünk,a mai napig együtt vagyunk már 9 ève ès mèg mindig imádom.Most várjuk az első babánkat!!!:-):-)
Ami a sexet illeti èn is ugy gondolom hogy bizony nehèz lessz neki megálni hogy nem lessz semmi,de ha igazán szeret akklr tuti kibirja.Hát az igazság az hogy èn igen hamar odaadtam neki magam de nem bántam meg.Hiszen nem ezen mult,nem csak azt akarta.:-):-):-):-):-)
Minden jot nektek ès sok boldogságot.
Nyilván ez sok minden függvénye, de ha abból indulunk ki, hogy mikor a párommal összejöttünk, én 17 voltam, ő 24, nem hiszem, hogy reménytelen a dolog. Mielőtt bárki leszólna, maholnap 7 éve vagyunk együtt, 6 éve együtt élünk, első kisbabánkat várjuk, aki augusztusban születik. Mind a ketten dolgozunk és tanulunk, azaz én már csak tanulok, 27 hetesen pocakosan nem boldogítom a kollégákat. Most nyáron házasodtunk volna, de nem is mertük hinni, hogy ilyen hamar összejön a baba, így az esküvő kicsit napolva. A két család elfogadta egymást, sosem volt probléma családon belül ez a 7 év. Persze, idegenek tették a megjegyzéseket, és jött a mi esetünkben is, hogy "majd vége lesz", "fiatal vagyok hozzá", stb. De nem szabad foglalkozni vele. Igenis lehet jövője egy kapcsolatnak ilyen korkülönbséggel is.
Szóval azt kell mondanom, ha látom, hogy a fiú rendes, megbízható, nem egy link alak, és te is rendes, megbízható lány vagy, nem is értem hol az akadály?
Sok örömet kívánok nektek! És remélem, pár év múlva te írsz majd hozzám hasonló sorokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!