Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha anyutok összejönne a volt pasitokkal?
Figyelt kérdés
Persze elváltként.2013. jan. 14. 14:39
2/16 anonim válasza:
Nevetnék az elképzelésen :) anya nyugdíjas már :) Arra gondolnék, valaki nagyon meg akar viccelni :D
3/16 anonim válasza:
Teljesen kiakadnék, de ez szerencsére totális képtelenség.
5/16 anonim válasza:
Nálunk abszolút lehetséges, valószínűleg anyukámmal soha nem állnék szóba.. Persze az exemmel se. Undorodnék tőlük.
6/16 anonim válasza:
Szóba nem állnék anyámmal többet.
Nálunk nem is lenne elképzelhetetlen,anya fiatalon szült,én 25 vagyok,ő 42,az ex 30.És anyámnak mindig is bejött az ex.(második férjéből,aki nem apám,már kezd kiábrándulni igy is)
7/16 anonim válasza:
Konyorogve hivnam fel az RTL-t hogy inditsak ujra a Maunika show-t.
8/16 anonim válasza:
Én röhögőgörcsöt kapok még a gondolatra is. :)))
9/16 anonim válasza:
Anyu 40 éves, az exeim pedig max 20 évesek. esélytelen :P
10/16 A kérdező kommentje:
Ne gondoljátok ezt.
Én most kezdek összemelegedni a volt anyóssal(csók már volt, pedig 22 év van közöttünk), csak nek tudjuk a továbbiakban bújkáljunk e vagy sem.
Mondjuk egyértelmű, h komoly nem lesz, csak szex.
2013. jan. 15. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!