Mit tennél, ha anyukád/apukád összejönne az expároddal?
Sziasztok! Nem vagyok ilyen helyzetben, csak már hallottam ilyesmiről, és kíváncsi vagyok ki hogy reagálna. Természetesen nem a tini korosztályra gondolok, hanem 20-30 éves válaszolókra.
Előre is köszönöm! :)
Harmadik válaszoló nagyon sajnálom :(
Neked nem kell szégyenkezned! Ez maximum az ő szégyenük, nem a tiéd.
Neked inkább büszkének kellene lenned magadra, hogy benned felmerült, hogy talán ez szégyen.
A 3-ik válaszoló vagyok, de tudod az a baj, hogy az emberek nem igy fogják fel és összesugnak, mondják egymás között.
Nagyon nehéz ezzel a tudattal élni, de megpróbálom elhessegetni és nem észrevenni,amikor kibeszélnek az emberek.
Én kikaparnám a szemét!Ez valóban undorító.
Az biztos,hogy a verés,se anyám se az exem nem úszná meg.
Igen tudom, az emberek ilyenek, képtelenek a saját dolgukkal foglalkozni. Ha falun élsz, akkor ez méginkább jellemzőbb. Ha friss történet, akkor még egy darabig csámcsognak, utána elfelejtik, ha régi sztori, akkor pedig felemlegetik.
Talán ha egyszer szembesítenéd őket a tényekkel, vagy beszállnál a szitkozódásba az ő oldalukon, akkor téged kihagynának belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!