Hogy viselnéd, ha a barátnőd összejönne a volt barátoddal? Ilyen az élet? A szerelem mindent felülír?
Attól függ, mennyire jó barátnőm. Meg sok mástól is függ. Ha pl. a legjobb barátnőm összejönne egy sráccal, akivel jártam 1-2 hónapot, és nem csúnyán váltunk szét, akkor nem bánnám, ha ők összejönnének. Ha a legjobb barátnőm olyannal jönne össze, akivel fájdalmas volt a szakításunk, akkor az nagyon is zavarna. Ha a legjobb barátnőm összejönne azzal, akivel 3 évig voltam együtt, de a szakításunk már 6 éve történt, és nem vagyok haragban az illetővel, akkor megint csak semmi bajom az egésszel.
Ha egy nem annyira jó barátnőm jönne össze valakivel, akivel nem jártam sokáig, az egyáltalán nem érdekelne. Ha olyannal, akivel fájdalmas volt a szakítás, az ebben az esetben is zavarna, de annyira nem, ha olyan barátnőről van szó, akivel nem szoktunk közös programokat csinálni.
Ha barátnőm szerelmes lenne a volt barátomba,akibe szerelmes voltam/vagyok esetleg tetszene neki,akkor sem haragudnék meg rá(volt már rá példa).
Nem mondom,hogy repesnék a boldogságtól,de úgy gondolom,hogyha vége egy kapcsolatomnak, onnantól kezdve semmi közöm hozzá,hogy a volt párom kivel mit csinál.Illetve nincs jogom megszabni senkinek se,hogy kivel járjon, mégha ez nekem fáj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!