Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselnéd, ha a barátnőd...

Hogy viselnéd, ha a barátnőd összejönne a volt barátoddal? Ilyen az élet? A szerelem mindent felülír?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 15:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
nem állnék szóba vele
2010. jún. 1. 15:34
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem zavarna a dolog, bár nem ugrálnék örömömben. Nekem mindig is tabunak számítottak a barátnőim volt pasijai. Igaz nekik is tabu, de ki tudja még mit hoz az élet, és a szerelem nem igaz?!
2010. jún. 1. 15:35
 3/17 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ, mennyire jó barátnőm. Meg sok mástól is függ. Ha pl. a legjobb barátnőm összejönne egy sráccal, akivel jártam 1-2 hónapot, és nem csúnyán váltunk szét, akkor nem bánnám, ha ők összejönnének. Ha a legjobb barátnőm olyannal jönne össze, akivel fájdalmas volt a szakításunk, akkor az nagyon is zavarna. Ha a legjobb barátnőm összejönne azzal, akivel 3 évig voltam együtt, de a szakításunk már 6 éve történt, és nem vagyok haragban az illetővel, akkor megint csak semmi bajom az egésszel.

Ha egy nem annyira jó barátnőm jönne össze valakivel, akivel nem jártam sokáig, az egyáltalán nem érdekelne. Ha olyannal, akivel fájdalmas volt a szakítás, az ebben az esetben is zavarna, de annyira nem, ha olyan barátnőről van szó, akivel nem szoktunk közös programokat csinálni.

2010. jún. 1. 15:36
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Figyelj, ha már nem jártok és a barátnőd vele akar járni, akkor tessék szabad neki a pálya. Ezek után a helyedben elgondolkodnék, hogy tényleg barátnő e. Ha komoly kapcsolat volt közted és a srác között. De ha csak pár hónapig tartott, akkor nem csinálnék ügyet belőle, azért annyit megjegyeznék, hogy használt ruhát hord.
2010. jún. 1. 15:37
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Ha szakítottunk, akkor elvileg nincs már ezzel baj. Én kifejezetten örültem, hogy szakításunk után összejött a barátnőm egy olyan jóbarátommal, akit rajtam keresztül ismert meg. És miért? Mert úgy éreztem, hogy boldogok lesznek együtt. Szakítottunk, mi jogom lenne még felháborodni?
2010. jún. 1. 15:37
 6/17 anonim ***** válasza:
35%
MIt kéne felülírni? Milyen jogon háborognék én ?
2010. jún. 1. 15:41
 7/17 A kérdező kommentje:
Komoly volt, pár hete lett vége. Szenvedek. (Még?) nem jöttek össze, csak szerintem a lánynak tetszik.
2010. jún. 1. 15:51
 8/17 anonim ***** válasza:
26%
Én elénekelném neki a Beatlestől a Helpet magyarul.
2010. jún. 1. 15:55
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
HAt.. ha komoly volt, es szakitottatok, es TE szenvesz, o meg mar ra feni a fogat, akkor en sztem a szivemre vennem... annyi pasi van a vilagon, miert az en szerelmem targyat nezi ki maganak? Ha igazi baratno es nem csak "haver", akkor ezt felfogja es a baratsagotok elsobbseget elvez. Ez az en velemenyem.
2010. jún. 1. 16:06
 10/17 anonim ***** válasza:
50%

Ha barátnőm szerelmes lenne a volt barátomba,akibe szerelmes voltam/vagyok esetleg tetszene neki,akkor sem haragudnék meg rá(volt már rá példa).

Nem mondom,hogy repesnék a boldogságtól,de úgy gondolom,hogyha vége egy kapcsolatomnak, onnantól kezdve semmi közöm hozzá,hogy a volt párom kivel mit csinál.Illetve nincs jogom megszabni senkinek se,hogy kivel járjon, mégha ez nekem fáj is.

2010. jún. 1. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!