Hát nem tom. Én sokáig éltem egyedül, és nem voltam boldogtalan.
2010. máj. 13. 21:37
2/21 anonim válasza:
Nem feltétlenül boldogtalan emberek, csak ők olyan kis maguknak valók, vagy a "munka öröméért" élnek.
2010. máj. 13. 21:37
3/21 anonim válasza:
Mint minderről, erről is sokféle vélemény és meggyőződés létezik.
Én nem bírnám nélkülük:):) Ezért teszek is azért, hogy legyen, szerepeljen az életemben mindkettő.
De elfogadom, ha valakinek más az "élete értelme".
2010. máj. 13. 21:41
4/21 anonim válasza:
Nekem az élet sivár lenne szex,és szerelem nélkül.Mondjuk,egyéne válogatja,ki hogy van ezzel,vannak,akiknek az élet siváran is élet...Legalábbis ők ezt mondják.
2010. máj. 13. 21:43
5/21 anonim válasza:
én nem tudnék boldog lenni ezek nélkül,de mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy mi fontos az életében.
2010. máj. 13. 21:43
6/21 anonim válasza:
Őszintén megmondom, én megőrülnék ha nem élhetnék valakiért. Mindig is nagyon vágytam a párkapcsolatra.
Az az öröm, hogy adhatok neki valamit, hogy meglephetem, hogy van kit puszilgatni, simogatni reggel mikor felébredek. Ezek felbecsülhetetlen dolgok. Aki magának való, az nem értheti.
2010. máj. 13. 21:46
7/21 anonim válasza:
én szex nélkül birom, szerelem nélkül nemigazán :(
22/f
2010. máj. 13. 21:51
8/21 anonim válasza:
ideig oráig még lehet valaki boldog igy,de én azt nem hiszem el,hogy egy egész életen keresztül lehetséges boldognak maradni egyedül.
2010. máj. 13. 21:51
9/21 anonim válasza:
Nem lehet ezt így kijelenteni.
Sok olyan ember van aki egy stabil párkapcsolatban, gyerekekkel, rendezet anyagiakkal nem boldog.
Az emberek szemetek és ha párkapcsolatokban több a szenvedés mint az öröm.
2010. máj. 13. 22:06
10/21 anonim válasza:
Miért lenne boldogtalan? Te el sem tudsz képzelni egy alkotó embert boldognak, akinek az életéből átmenetileg akár ki is marad a szerelem és a szex? De még mennyire lehet boldog anélkül is. Szóval megnyugodhatsz: van Élet a szerelem és a szex nélkül is. A tartalma tőled függ!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!