Biztonságos családi élet, vagy örült évek óta tartó szerelem?
én nem adnám fel a családomat 1 őrült szerelemért sem. örülnék, h egyáltalán eljutok oda, h van, aki szeret, és vannak tőle gyerekeim...eddig sajnos nem sikerült, nem vok olyan szerencsés, h az ölembe pottyanjon 1 ilyen férfi.
az sem számítana, ha már nem lennék szerelmes a férjembe, csak szeretet éreznék iránt, ha tudnám, h mindig mellettem marad...elvégre házasságkötésnél sírig tartó hűséget fogad az ember...
Nem voltam ilyen helyzetben, de számomra a család a minden. Ennek ellenére tudom, hogy sokszor a család nem engedi, hogy önmagad legyél és olyan életet élj, ami boldoggá tenne.
Választanod kell, sérülés nélkül úgysem lehet megúszni. Te érzed mi a kisebbik rossz.
Minél hamarabb döntesz, annál hamarabb tiszta lesz a helyzet mindenkinek és onnan már lehet tovább építkezni.
A káosz, a bizonytalanság viszont a legroncsolóbb dolog tud lenni.
Hát én az ilyen válaszokon akik inkább a biztonságos családot választanák, mindig meglepődök, de oké, nekem mindegy.
Én csak olyan emberrel bírnék együtt lenni akibe minimum szerelmes vagyok, mert amúgy egyébként mindenki csak teher. Tehát a barátok, ismerősök, rokonok is, úgy értem hogy elvagyok velük ha néha-néha találkozni kell, de hogy egy olyan emberrel éljek együtt akit nem szeretek... Lakótársként, esetleg, de nem a feleségeként.... (mondjuk tegyük hozzá, én úgy képzelem el ha lesz kapcsolatom az mindenképp átmeneti lesz, tehát egyáltalán nem gondolkodom az általános járás-esküvő-család-együtt megöregedés dologban.. De ha megpróbálom más szemszögből nézni, akkor sem értem miért jó valaki olyannal élni akit már nem szeretünk)
Megkérdezhetem akik inkább a biztonságot választanák, azok miért? Anyagi okokból, vagy muszáj a gyereknek apa, vagy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!