Biztonságos családi élet, vagy örült évek óta tartó szerelem?
Én nem adnám fel a családot egy fellobbanó szerelemért. Egy kapcsolat nem csak a szenvedélyről szól, hanem a mély szeretetről, megbízhatóságról, őszinteségről. Vajon, akibe őrülten szerelmes vagy és összejönnétek, fél év múlva milyen lenne?
Nekem van ismerősöm,aki feladta. pórul is járt, mindahány.
Egyszer azt hallottam: A régi, jól működő lábost nem szabad soha lecserélni. És ez így van jól!
"majd elmulik igaz?"
Nem, nem mulik el. 20 ev alatt sem mult el. Valasztanod kell, biztonsagos csaladi elet, gyerekkel, vagy szerelmed.
Te feladnad a gyerekedet, de el kellene fogadnod az ovet.
Szia
Értem, hogy nem fellobbanó.Általában, hogy ha egy kapcsolat úgy szakad meg, hogy még volt szerelem az később is megmarad (sóvárgás szintjén) Ettől függetlenül, nem biztos hogy jobb is lenne. Ne felejtsd el, ő is csak ember. Vannak hibái, rigolyái, ahogy mindenkinek, neked is. El tudnátok egymást viselni hosszú távon? Ha igen, hajrá! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!