Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Biztonságos családi élet,...

Biztonságos családi élet, vagy örült évek óta tartó szerelem?

Figyelt kérdés
Arra lenék kíváncsi vannak-e itt olyanok akik már valaha is feladták a biztonságos családi életet,egy örült szerelemért,ami majdnem hogy lehetetlen az én helyzetemben,de pontosan ezért vagyok kíváncsi mindenki véleményére,vagy ha megtörtént már vele,akkor tapasztalatára,mert teljesen tanácstalan vagyok mit tegyek.:-(
2011. máj. 9. 15:51
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
16.14-nek....azért mert a kicsink egyetlen gyereke,és ugy sem engedné csak ugy el....akkor meg máris ott tartunk hogy vagy a gyerekem vagy a szerelem...a gyermekem meg mindennél fontosabb,akkor inkább szenvedek.:-(
2011. máj. 9. 16:18
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Én nem adnám fel a családot egy fellobbanó szerelemért. Egy kapcsolat nem csak a szenvedélyről szól, hanem a mély szeretetről, megbízhatóságról, őszinteségről. Vajon, akibe őrülten szerelmes vagy és összejönnétek, fél év múlva milyen lenne?

Nekem van ismerősöm,aki feladta. pórul is járt, mindahány.

Egyszer azt hallottam: A régi, jól működő lábost nem szabad soha lecserélni. És ez így van jól!

2011. máj. 9. 16:20
 13/37 A kérdező kommentje:
Igen csak a probláma onnan ered hogy nem fellobanó igen,de 20 éve tart.Csak most találkoztunk újra össze....mivel 20 évvel ezelött mindkettönk utja másfelé kanyarodott,de mindeketten megbántuk :-(
2011. máj. 9. 16:23
 14/37 anonim ***** válasza:
18%
Jó, egy dolog hogy ha elválsz nem marad veled a gyerek, de azért láthatnád gondolom. Az nem elég?
2011. máj. 9. 16:27
 15/37 A kérdező kommentje:
biony nem.... :-(
2011. máj. 9. 16:30
 16/37 anonim ***** válasza:
40%

"majd elmulik igaz?"

Nem, nem mulik el. 20 ev alatt sem mult el. Valasztanod kell, biztonsagos csaladi elet, gyerekkel, vagy szerelmed.

Te feladnad a gyerekedet, de el kellene fogadnod az ovet.

2011. máj. 9. 16:40
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Értem, hogy nem fellobbanó.Általában, hogy ha egy kapcsolat úgy szakad meg, hogy még volt szerelem az később is megmarad (sóvárgás szintjén) Ettől függetlenül, nem biztos hogy jobb is lenne. Ne felejtsd el, ő is csak ember. Vannak hibái, rigolyái, ahogy mindenkinek, neked is. El tudnátok egymást viselni hosszú távon? Ha igen, hajrá! Sok sikert!

2011. máj. 9. 16:50
 18/37 A kérdező kommentje:
Nem adnám fel az enyémet semiképp,az övét elfogadjam meg nem lenne gond,szeretem a gyerekeket...igen ez a b@szik hogy ha 20 év alatt nem mult el akkor már nem is fog,és ez a bajom!-naon sz@r!
2011. máj. 9. 16:51
 19/37 A kérdező kommentje:
soha senkit nem csaltam meg,nem vagyok megcsalós tipus,és a jelenlegi páromat sajnálom is, szégyellem magam azért amit érzek,nem szabadna!!
2011. máj. 9. 16:53
 20/37 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod, nem fogod megtenni a lepest, parodnak soha ne emlitsd mit erzel.
2011. máj. 9. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!