Biztonságos családi élet, vagy örült évek óta tartó szerelem?
Figyelt kérdés
Arra lenék kíváncsi vannak-e itt olyanok akik már valaha is feladták a biztonságos családi életet,egy örült szerelemért,ami majdnem hogy lehetetlen az én helyzetemben,de pontosan ezért vagyok kíváncsi mindenki véleményére,vagy ha megtörtént már vele,akkor tapasztalatára,mert teljesen tanácstalan vagyok mit tegyek.:-(2011. máj. 9. 15:51
31/37 anonim válasza:
Csak magadra gondolsz? A biztonságos családi élet mellé fűzd hozzá, hogy és nem teszem tönkre magam miatt a gyerekeim, feleségem. Ha már évek óta tart, felhívom a figyelmed, hogy hamarosan itt a vége. Biológia, ez van.
32/37 anonim válasza:
Bocs, a férjem. Ha együtt éltek, elmúlik a szerelem, ugyanott tartasz, ahol most, - a gyerek. Aki egy életen át viseli a nyomát, hogy az anyja otthagyta egy férfiért. Ha már 3 házasságod csődbe ment, miért akarsz még mindig újat találni? Itt a te készülékedben lehet a hiba, újra és újra megismétled a történetet, és közben rakod tönkre magad körül az embereket! Ne hagyd ott, a következővel is uoda jutsz, de a gyereked rámegy! ( Gondolom, nem akarod még őt is elvenni az apjától, nem az ő hibája ez az egész)
33/37 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat,tapasztalatokra lettem volna kíváncsi nem ítéletekre, anélkül hogy halvány lila fingod nincs az életenmröl és arrol miért lett vége már 3 kapcsolatomnak,kedves 56%-os. Azt kértem írja meg aki már volt hasonló helyzetben,de mindegy,üdv mindenkinek.
2011. máj. 10. 20:18
34/37 anonim válasza:
Szia! Végül hogy döntöttél? Tudom,h régi kérdés,de mi történt veled azóta? Én biztosan a szerelmet választanám. Boldogtalanságban nem lehet élni. És a gyerek is látja,ha a szülők nem boldogok.
37/37 anonim válasza:
Sziasztok!
A szerelmet választottam :-) Sajnos igy is csak két évig tartott, de egy pillanatra sem bántam meg.
Azóta új párom van, már felnőttek a gyerekek, nyugodt, kiegyensúlyozott életem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!