Biztonságos családi élet, vagy örült évek óta tartó szerelem?
FromOnak igaza van, ha nem tudod meglépni, akkor sose említsd ezt a jelenleginek, mert akkor bizony 2szék között a pad alá...
Szerintem jobb lenne, ha döntenél,ha a jelenleginél maradsz,akkor minden kapcsolatot szakíts meg a 'régi'vel és akkor egy idő után, talán nem fog annyira fájni a szíved és közben koncentrálj a jelenlegire.
Ha meg a 'régi' mellett döntesz, akkor tedd minél gyorsabban és fájdalommentesen.
Én a szerelmet választanám!!!!!
Egyszer élünk!!
Orult evek ota tarto szerelem nem letezik. A szerelem egyutt elesnel at fog alakulni. "Orult" jelzovel nem lehet akkor leirni.
En fel nem adnam a biztos csaladi eletet, de nem tudhatom. Ha ilyenen gondolkodsz, nyilvan nem vagy boldog. Csak nehogy az legyen, ami sokakkal megtortenik, hogy meg boldogtalanabb leszel. En eloszor megprobalnam megjavitani a mostani kapcsolatot. A kocsit sem visszuk egybol a bontoba, csak azert, mert lerobban. Nem kell egybol drasztikus lepeseket tenni.
Elég drámaian vázoltad fel a helyzetedet.A szerelmeddel miért lett vége 20 évvel ezelőtt?Nem gondolod,hogy az emlékekbe vagy szerelmes? Ha 20 éven át nem is tartottátok a kapcsolatot,akkor nem tudhatod milyen emberré vált.
Azon is gondolkodtam,hogy te most a férfi vagy ebben a kapcsolatban vagy a nő? Miből gondolod,hogy válás esetén elveszíted a gyereket? Egyedül el tudnád magatokat tartani?
A szerelmed családi életével mi a helyzet? Ő nem akar válni?
Egy csomó kérdésemre nem válaszoltál. Férfi vagy vagy nő.Ez válás szempontjából nem mindegy,ahogy az sem,hogy egyedül el tudnád-e tartani magatokat a gyerekkel.Tudom,mondtad,hogy nem vagytok házasok,de gyermekelhelyezést akkor is lehet kérni a bíróságon.
Ha ő már elvált miért nem lép feléd és költözik közelebb? Akkor a láthatás is meg lenne oldva,ha esetleg a másik félnél helyezik el a gyereket. Ha elvileg ő is szeret és veled akar lenni,akkor miért nem lépsz? Azért maradsz a férjeddel,mert biztonságot ad,gondolom anyagilag,mivel lelkileg ez minden csak nem harmónia,közben pedig más pasira vágysz.Szerinted van ennek így értelme vagy csak feleslegesen drámázol és félsz a jövőtől,de a gyerekeddel takarózol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!