Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Biztonságos családi élet,...

Biztonságos családi élet, vagy örült évek óta tartó szerelem?

Figyelt kérdés
Arra lenék kíváncsi vannak-e itt olyanok akik már valaha is feladták a biztonságos családi életet,egy örült szerelemért,ami majdnem hogy lehetetlen az én helyzetemben,de pontosan ezért vagyok kíváncsi mindenki véleményére,vagy ha megtörtént már vele,akkor tapasztalatára,mert teljesen tanácstalan vagyok mit tegyek.:-(
2011. máj. 9. 15:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

FromOnak igaza van, ha nem tudod meglépni, akkor sose említsd ezt a jelenleginek, mert akkor bizony 2szék között a pad alá...

Szerintem jobb lenne, ha döntenél,ha a jelenleginél maradsz,akkor minden kapcsolatot szakíts meg a 'régi'vel és akkor egy idő után, talán nem fog annyira fájni a szíved és közben koncentrálj a jelenlegire.

Ha meg a 'régi' mellett döntesz, akkor tedd minél gyorsabban és fájdalommentesen.

2011. máj. 9. 17:13
 22/37 anonim ***** válasza:
85%
Nem azert irtam, mert kerdezo esetleg a ket szek koze esik. Azert, mert ha nem lep, csak nagy fajdalmat kelteni ki a mostani parjabol, mindig arra gondolna, ha velem van, a masikrol almodozik?
2011. máj. 9. 17:22
 23/37 anonim ***** válasza:
53%
miért mentél hozzá akkor a férjedhez?
2011. máj. 9. 18:50
 24/37 anonim ***** válasza:
35%

Én a szerelmet választanám!!!!!

Egyszer élünk!!

2011. máj. 9. 19:23
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Orult evek ota tarto szerelem nem letezik. A szerelem egyutt elesnel at fog alakulni. "Orult" jelzovel nem lehet akkor leirni.

En fel nem adnam a biztos csaladi eletet, de nem tudhatom. Ha ilyenen gondolkodsz, nyilvan nem vagy boldog. Csak nehogy az legyen, ami sokakkal megtortenik, hogy meg boldogtalanabb leszel. En eloszor megprobalnam megjavitani a mostani kapcsolatot. A kocsit sem visszuk egybol a bontoba, csak azert, mert lerobban. Nem kell egybol drasztikus lepeseket tenni.

2011. máj. 9. 19:30
 26/37 anonim ***** válasza:
72%

Elég drámaian vázoltad fel a helyzetedet.A szerelmeddel miért lett vége 20 évvel ezelőtt?Nem gondolod,hogy az emlékekbe vagy szerelmes? Ha 20 éven át nem is tartottátok a kapcsolatot,akkor nem tudhatod milyen emberré vált.

Azon is gondolkodtam,hogy te most a férfi vagy ebben a kapcsolatban vagy a nő? Miből gondolod,hogy válás esetén elveszíted a gyereket? Egyedül el tudnád magatokat tartani?

A szerelmed családi életével mi a helyzet? Ő nem akar válni?

2011. máj. 9. 20:12
 27/37 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat....ö már elvált,én csak együttélek. Azért vagyok a mostani párommal,mert nagyon szeret,és biztonságot adott nekem 3 csödbe ment házasság után.Azért nem maradtunk együtt fiatalon mert fiatalok voltunk és meggondolatlanok,de nagyon nagy szerelem volt....Remélem minden kérdésre megfeleltem,köszönöm a válaszokat...üdv.
2011. máj. 9. 21:14
 28/37 A kérdező kommentje:
ja,és nö vagyok....
2011. máj. 9. 21:14
 29/37 anonim ***** válasza:
55%

Egy csomó kérdésemre nem válaszoltál. Férfi vagy vagy nő.Ez válás szempontjából nem mindegy,ahogy az sem,hogy egyedül el tudnád-e tartani magatokat a gyerekkel.Tudom,mondtad,hogy nem vagytok házasok,de gyermekelhelyezést akkor is lehet kérni a bíróságon.

Ha ő már elvált miért nem lép feléd és költözik közelebb? Akkor a láthatás is meg lenne oldva,ha esetleg a másik félnél helyezik el a gyereket. Ha elvileg ő is szeret és veled akar lenni,akkor miért nem lépsz? Azért maradsz a férjeddel,mert biztonságot ad,gondolom anyagilag,mivel lelkileg ez minden csak nem harmónia,közben pedig más pasira vágysz.Szerinted van ennek így értelme vagy csak feleslegesen drámázol és félsz a jövőtől,de a gyerekeddel takarózol?

2011. máj. 9. 21:20
 30/37 anonim ***** válasza:
23%
Ha nő vagy,akkor miből gondolod,hogy a bíróság nem neked ítéli a gyereket? Feltalálták már a szakítást,válást,nem élünk a középkorban,sem az araboknál,hogy egy nőnek a gyerek miatt,egész életében szenvedni kell.
2011. máj. 9. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!