Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem Élet az Élet szerelem és...

Nem Élet az Élet szerelem és szex nélkül?

Figyelt kérdés
Dehogy nem! Csak boldogtalan.
2010. máj. 13. 21:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Én szerelem nélkül élekés soha nem voltam ennyire boldog!!!
2010. máj. 13. 22:18
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Nem mindenkinek szükséges ez a boldogsághoz, nekem egyáltalán nem kell se szerelem se szex mégis boldog vagyok mert ennél sokkal jobb dolgokat találtam.
2010. máj. 13. 22:35
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
Képzelj csak el egy elhivatott apácát! Őt sem a szerelem, sem a szex elvileg soha nem érinti meg, mégis: náluk boldogabb embert nehéz elképzelni.
2010. máj. 13. 22:52
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én már fél éve egyedül vagyok, és rohadtul gyűlölöm. Utálok azzal a gondolattal kelni és feküdni, hogy megint senkinek nem hiányzom, senki nem fog nekem sms-t írni, nincs kit megölelnem, megcsókolnom, nincs kiért örülnöm, nincs ki hiányozzon. Igen, úgy érzem, elég sivár így az életem, pedig próbálom magam elfoglalni. Nem tudom, mit kéne tennem ezellen, az internetes társkeresésnek nem vagyok híve, nagy bulizós sem vagyok, így nem nagyon van terep az ismerkedésre. Talán az egyetlen tevékenység, ami segít, az az olvasás. 19/L
2010. máj. 14. 01:13
 15/21 anonim ***** válasza:
50%
19/L ha otthon ülsz ahelyet hogy buliznál, elmenél egy múzeumba, belépnél egy csapatba magadra vess.
2010. máj. 14. 01:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Járok múzeumba, tévedés ne essék, bulizni is eljárok kb. havonta, meg azzal az egy-két barátommal, akik vannak ide-oda, de valahogy mégsem akar semmi összejönni:(
2010. máj. 14. 01:30
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Az élet jó, élvezetes, vidám dolgokat adott nekünk. A szex jó dolog. A szerelem élvezetes dolog. És aki ezeket rendszeresen űzi, az boldog ember. De nem teljes ember. Más is van a világon, mint ezek. Például egy katarzis, vagy egy jó koncert, ahol együtt ugrálsz több ezer emberrel. Vagy mikor beszívsz a haverokkal, és együtt zenéltek. Ezek is épp oly boldoggá tehetik az embert, mint egy orgazmus...

16/L

2010. máj. 17. 20:23
 18/21 A kérdező kommentje:
Beszívsz a haverokkal.. Gratulálok.
2010. máj. 17. 20:25
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

20:23 te jó ég... :O pfff mik vannak

Én 19/L vagyok, még sose voltam szerelmes és szűz is vagyok, de nekem egyik se hiányzik, én nagyon boldog vagyok nélküle, egyáltalán nem érzem magam magányosnak vagy az életemet sivárnak!

2010. máj. 18. 10:34
 20/21 anonim ***** válasza:
de lehet Élet anélkül.
2010. jún. 15. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!