Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselnéd, ha a barátnőd...

Hogy viselnéd, ha a barátnőd összejönne a volt barátoddal? Ilyen az élet? A szerelem mindent felülír?

Figyelt kérdés
2010. jún. 1. 15:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen az élet. A barátnőm és a pasi nem tehet róla ha szeretik egymást. Nem vagyok olyan gyerekes hogy ezért utáljam.
2010. jún. 1. 17:23
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Az ex nem kellene, hogy tabu legyen. Ha vége, akkor vége.
2010. jún. 1. 17:55
 13/17 anonim ***** válasza:
23%
Az én barátnőm ilyet nem tenne. Úgyhogy tárgytalan. :)
2010. jún. 1. 18:30
 14/17 anonim ***** válasza:
31%

Lehet,hogy egoista,önző dög vagyok,de tény,hogy ha több éves ,komoly kapcsolatról lenne szó,és az egyik legjobb barátnőmről,nagyon rosszul esne,és nem rejteném véka alá az érzéseimet,véleményemet.Talán kevésbé komoly,pár hónapos kapcsolat után csak megemészteném a dolgot,de akkor sem biztos,hogy jó képet tudnék vágni hozzá.Ez csak az én véleményem.

Természetesen több évvel ezelőtti dolgokon,meg haveri szintű ismerős esetén azért nem csinálnék belőle ügyet,annyira én sem vagyok gyerekes.

2010. jún. 1. 18:55
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
hát..nem lenne a barátnőm
2010. jún. 1. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

Attól, hogy nekik nem jött össze, nekik még összejöhet. Veled már úgysem lesz semmi, miért ne lehetne legalább a barátnőd boldog? Nem neveznélek barátnőnek, ha bármi kifogásod lenne a kapcsolatuk ellen.

Különben meg nem tök mindegy, hogy idegen vagy barát? Előbb-utóbb úgyis lesz nője. Miért ne lehetne jó a barátnődnek?

2010. jún. 1. 19:39
 17/17 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem volt nagy szerelem az ex, akkor nem érdekelne. Azon, ha egy volt szerelmemmel jönne össze nem tudom túl tudnám-e magam tenni, biztos, hogy nagyon rosszul esne, még akkoris ha semmi közöm nincs már hozzá.
2010. jún. 1. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!