Elengednétek a 15 lányotokat nyárra?
Nem, nincs 15 lányom, és nem is lesz.
De viccet félretéve, én így 16 éves lányként is nemet mondanék magamnak. Nem, nem azért mert megbízhatatlan vagyok, vagy iszok, füvezek, cigizek, összefekszem mindenkivel.... hanem azért, mert adódhatnak olyan esetek, amit pár 15-16 éves gyerek nem tud úgy kezelni vagy megoldani, mint a felnőttek. ha valami baj történik, akkor sem úgy reagálnak, mint a szüleik, tehát egyértelműen NEM.
Bár én is szívesen mennék... :D
16L
Utolsó mondja jól. Nem a van bizalom-nincs bizalom itt a lényeg. Nálam a fő akadály a tapasztalatlanság lenne.
Egy 15 éves gyerek megmámorosodva a szabadságtól még azt a kevés ítélőképességét és józan eszét is hajlamos sutba dobni:) Természetesen nem direkt, hanem így alakul, ez szinte borítékolható:)
Egyszerűen nem tud annyira előregondolkodni. Legyen szó a saját testi épségének, vagy az anyagi dolgainak védelméről.
Mi 16 évesen mentünk el először "egyedül" nyáron, 6-8 barát együtt. Kemény 4 napra, 20km-re otthonról, egy kempingben sátoroztunk:) Hatalmas élmény volt az is, nézzetek ki először egy közelebbi helyet - bár nem tudom Leányfalu milyen messze van tőletek.
Szia!
Bár én jómagam nem vagyok szülő de ha nekem lenne 15 éves lányom akkor én sem engedném el. Ez nem bizalom vagy nem bizalom kérdése ez egyszerűen az, hogy még fiatal lenne (vagy). Maximum úgy, hogy az egyik gyermek édesanyja/édesapja jelen lenne ami teljes mértéken belefér.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!