Szülők! Elengednétek lányotokat a White Angelbe?
Sziasztok!
17 éve lány vagoyk, még sosem buliztam ilyen szórakozóhelyen, és barátnőmmel szeretnénk elmenni valami helyre, kipróbálni :) Ez közel van a Hajógyárihoz, és azt hallottam, ott sok a drogos :/ Tényleg nem túl jó hely?
A másik tippem a Living Room lett volna. Melyiket válasszam?
1. mindig azt írom, hogy éve de amúgy éves :DDD
2. Igen az vagyok, de miért?
A White Angel (meg úgy általában a Hajógyárinál lévő összes szórakozóhely) egy szörnyű hely. A szöveged alapján ki tudom venni, hogy te egy normális lány vagy, és azoknak nagyon rossz hely az a környék. Ott csak az olcsó ribik érzik igazán jól magukat.
A Living Room nem olyan vészes, de lehet hogy csalódnál ott is, ki tudja!?
Én azt mondom hogy inkább rendezzetek egy házibulit, mint hogy ilyen helyekre járkáljatok... Csak ne felejtsetek el meghívni! :P
16/f
Hát, értem, tényleg nem vagyok ilyen kis ribi, meg piálni sem szoktam túl sokat... Akkor majd lehet Living Roomba megyek :)
Köszi!
Iratkozz be latin táncokra, salsára és menj normális buliba, ahol nagyon jó a hangulat, normális pasik vannak és nem a bedrogozásról szól.
Évekig táncoltam, tudom miről beszélek. Életem legjobb bulijait az Aranytízben töltöttem szombatonként a kubaiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!