6-an (fiúk lányok vegyesen, 15 évesek) megyünk nyáron ez egyik barátunk nyaralójába. Viszont az egyik csajnak a szülei nagyon féltik a lányukat, és csak szülői felügyelettel akarják elengedni. Ismernek minket, normális társaság vagyunk, nem iszunk, nem füvezünk, nem fekszünk össze egymással. Ti elengednétek szülői felügyelet nélkül?
#10, az iskolából hazafele menet is elrabolhatnak és megerőszakolhatnak bármit, ennyire azért ne sarkítsuk már ki a dolgokat!
Sőt, 20-on évesen is elrabolhatnak bárkit és 20-on évesen is kerülhet bárki a detoxikálóba. Vagy te akkor sem fogod engedni a gyereked sehová?
2013. ápr. 29. 22:17
12/32 anonim válasza:
Nem. Engem sem engedett el anyukám, mégsem romlott meg a kapcsolatunk.
2013. ápr. 29. 22:17
13/32 anonim válasza:
# 11/12
Hát igen csak nem mindegy mennyi az esélye.
2013. ápr. 29. 22:18
14/32 anonim válasza:
Páran még nem láttak egy csomó 15 évest összezárva egy nyaralóba. Még felnőttel is szörnyűek...
2013. ápr. 29. 22:20
15/32 anonim válasza:
1. bizalom
2. eretseg
3. feleloseg
A veszely BARMIKOR - BARHOL utolerthet!
Nincs kotve a helyszin, az ido es a tarsasag.
Problemas tarsasaggal, problemas tinit NEM szabad engedni!
Kell teret adni a gyermeknek (alapja az oszinte es szoros kapcsolat), de NEM SZABAD a lo tul oldalara esni, tul engedekeny lenni, mert elkalodhat es rosszra fordulhat a dolog .
2013. ápr. 29. 22:22
16/32 anonim válasza:
10 vagyok! 15 évessen tuti biztos hogy ha lányom lenne nem mehetne el napokra egy nyaralóba a haverjaival! ha lenne velük felnött akkor talán! ha úgy sem akarnak semmi rosszaságot csinálni,miért zavarná őket egy felnőtt? de ha annyira nem akarnak felnőtt társaságot vajon miért???
2013. ápr. 29. 22:23
17/32 A kérdező kommentje:
azért jobb felnőtt nélkül menni, mert nem kell előtte viselkedni. ezt nyilván nem radikálisan értem, de ti is a baráti társaságotokban sokkal felszabadultabbak vagytok, ha nem figyel titeket egy szülő
2013. ápr. 29. 22:26
18/32 anonim válasza:
megint 10-es! valóban bárhol megtörténhet a baj, de ha esélyt se adok arra hogy a baj akkor történjen meg mikor a lányom "nyaral" már nyugodtab vagyok! lehet hogy nem történne semmi, de 100% biztonságba akkor van ha el se megy.
2013. ápr. 29. 22:28
19/32 anonim válasza:
hova?? ha a közelbe, és normális, megbízható a társaság, akkor igen
De mondjuk Pestről a Balcsira nem.
Az sem mindegy, hogy nagyvárosba mennek, vagy egyikük szüleinek van egy kis kerti háza valahol szőlőben, vagy falun. Inkább engedném faluba, szőlőbe, mint pl. a Balatonra
2013. ápr. 29. 22:28
20/32 krisztivan válasza:
Én nem tudom:-) A gyerekemtől függ és a kapcsolatunktól.Elsőre azt mondanám(én szeretném) hogy elengedhessem.Mert akkor már tud és akar is magára és a környezetére is odafigyelni.Így szeretném a fiamat is nevelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!