Elengednétek a 15 lányotokat nyárra?
Igen, en a sajat lanyomat eleg eretnek es feleleosegtudatosnak tartom 15 evesen ,hogy elmehessen.
Ez foleg bizalomrol szol! N
Ha tényleg normális emberekből áll a társaság és ismerem őket meg a lányomat is, akkor talán. De egyik este megjelennék a háznál "pont erre jártam, gondoltam benézek, hogy jól vagytok-e" ellenőrzésre. Plusz minden nap elvárnék egy sms-t, hogy minden oké.
Aki zsigerből nemet mond, annak üzenem, hogy ezzel fogja teljesen elrontani a kapcsolatát a gyerekével és 18 évesen már nem is fogja látni.
Engem elengedtek (igaz egy évvel később, 16 évesen) és én is elengedtem mindhárom lányomat, semmi probléma/baleset nem származott belőle.
Bár ez nagyban függ a gyerektől is, egy amúgy is balhés tinit biztosan nem engednék el, de ha amúgy rendes a társaság, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!