Szülők! Elengednétek a 17 éves lányotokat a barátjával és annak osztályával a Balatonra 3 napra?
Ha igen, akkor miért? Ha nem, miért nem?
És mi az, amire biztosan ügyelnétek, hogy vigyen magával, ha engeditek?
Tudom, hogy már más világot élünk, a gyerekek korábban érnek és kicikizik a többiek ha nem engeded el.
DE! Én egy 17 évest még nem engednék el szülői jelenlét nélkül nyaralni mert borzasztó veszélyes tud lenni a mai világ. Barátja ide vagy oda. Majd megköszöni neked 10 év múlva hogy vigyáztál rá. Illetőleg a barátja ha ezt nem érti meg akkor talán nem is kár érte.
Igen. Ha megbízok a srácban, eddig nem okozott csalódást, akkor miért is ne?
Pár dologra felhívnám a figyelmét, amire úgyis azt mondaná: jajj anyaaa... de magamat is megnyugtatnám ezzel!
Telefont és telefon töltőt mindenképp vigyen, hogy elérhető legyen! Valamennyi költő pénzt kapna. A többi szerintem adott.
Engem elengedtek egy hétre túrázni a barátommal. A szüleink ismerték egymást és bíztak a barátomban. A hegymászástól jobban féltettek :(.
Telefont, pénzt, ruhákat mindenféle időjárás esetére, és dél körül felhívtam a szüleimet minden nap 1 percre, hogy minden ok :)
A lányotok sem ismeri a többieket? Ha igen, akkor finoman kérdezzetek rá, hogy ő milyennek látja a többieket, hogyan viselkednek. De szerintem a korosztályától nem kell félteni, főleg ha osztálykirándulás lesz, mert akkor tanárok is lesznek velük.
17 éves már. Egyre sűrűsödni fognak azok az alkalmak, amikor önállóan akar döntéseket hozni és eljárni szórakozni társaságokkal. Egy ideig elmegy hogy nemet mondtok, viszont ha megunja és türelmetlen lesz, akkor ebből viták adódnak majd.
milyen két pasival? :o
a bartájával és annak az osztálytársaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!