És például a barátjával és annak 3 unokabátyjával( egynek barátnője is van) nyáron Erdélybe 1 hétre engednétek inkább vagy Balatonra az osztállyal?
2013. ápr. 23. 16:31
22/34 anonim válasza:
ugyan,engedd el.már nem kislány...17 éves!tud magára vigyázni,főleg ha nem csak ketten lennének.sajnálod tőle,hogy jól érezze magát 3 napig?ha nem,akkor engedd el,megfogja háláni :)
2013. ápr. 23. 16:32
23/34 anonim válasza:
Te tudod. De egyébként is közel az az idő amikor főiskolára, egyetemre megy majd... utána szinte teljesen önrendelkező lesz. Úgy értem elkezdi az útját az önállóság felé!
Az ilyen alkalmak pedig segítenének neki, hogy ismerkedjen, új embereket lásson és egyedül el tudja dönteni ki szimpatikus neki és ki nem. Ha szigorúan fogod, az később hátrányára is válhat.
2013. ápr. 23. 16:33
24/34 anonim válasza:
17 évesen, ha megbízható a barátja, akkor minden további nélkül. Nézd, ha most 19 éves, akkor könnyen meglehet, hogy másfél két év múlva már külön költözik (bár nem ismerem a helyzeteteket, én annak idén egyetem miatt így tettem) és akkor már szülői kontroll nélkül megy ahova akar, jobb ha ilyen kisebb próbákkal ismeri meg az önállóságot minden előnyével és hátrányával. Simán elengedhetitek. A zsebpénz függ az utazási költségektől is, de szerintem 3 napra úgy 6-7 ezer kell + utazási költség.
2013. ápr. 23. 16:48
25/34 anonim válasza:
Most lehet furcsa a megközelítés, de nekem inkább ez a gáz, hogy elmegy egy olyan osztálykirándulásra ami nem is az ő osztálya. Ezt nem véletlen hívják osztálykirándulásnak. Nem engedném el. Gondolom ő a saját osztályával is megy valamerre. Ha meg a barátjával akar nyaralni akkor valamelyikük családjával elmennek.
2013. ápr. 23. 16:52
26/34 A kérdező kommentje:
Nem megy az osztálya soha sehova. És mondta a bartjának az ofője, hogy ha akar akkor mehet. Nem ő lenne az egyedüli külső.
2013. ápr. 23. 16:54
27/34 anonim válasza:
El. Ha jó a viszony, jól nevelted, megbízol benne akkor társaság ide, vagy oda nem lesz semmi baja. Mellesleg nem is olyan kicsi már, nem is lesz egyedül. Nyilván, ha nem lenne jó a társaság, akkor nem akarnának együtt menni.
2013. ápr. 23. 17:19
28/34 anonim válasza:
Simán elengedném.14-15 éves koromban már egy hétre is távol voltam a szüleim nélkül,Erdélyben meg mindenfelé belföldön.Mivel táncoltam és ment mindenki egy egész busszal voltunk.Soha senkivel nem történt semmi baj,pedig elég vegyes volt a társaság, a 13évestől a 25évesig.
A lányod elég nagy már egy ilyen kiránduláshoz.
2013. ápr. 23. 17:31
29/34 anonim válasza:
Nem tudom ti hol éltek,de az enyém 9 éves korától megy nyaralni az osztályával a Balatonra és soha nem bocsátom meg az anyámnak,hogy engem sohasem engedett az osztály balatoni táborába sem és csak a mindent tiltó és rosszalló arcát kellett látnom a korombeli gyerekek önfeledt játéka helyett.39/N
Ráadásul már 17 éves,hol élsz te,hogy így megfojtod a gyereked,hogy fog így felnőni melletted!
2013. ápr. 23. 17:49
30/34 anonim válasza:
Amúgy meg 18 évesen úgy megy el már,ahogy akar,18 évesen már rendőrrel sem tudod visszahozatni,akkor minek az árral szemben úszni,inkább úgy próbáld irányítani,most 17 évesen,hogy ne is tudjon róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!