Szülők! Elengednétek a 17 éves lányotokat a barátjával és annak osztályával a Balatonra 3 napra?
Ha igen, akkor miért? Ha nem, miért nem?
És mi az, amire biztosan ügyelnétek, hogy vigyen magával, ha engeditek?
Ti miről beszéltek? Milyen harmadik tag?
A lányom mesélte, hogy a tanár, akik velük menne eléggé szabadszellemű, nagy fegyelmet nem tud tartani. Az osztály egy részét nem ismeri, csak 3-4 embert, de azokkal jóban is van.
Középút: 10 000 Ft és felhívnám rá a figyelmét, hogy nem szükséges minden pénzt elkölteni! Ha elkölti, akkor kevesebb zsebpénzt fog kapni a következő alkalommal. Gazdálkodjon megfontoltan a pénzből!
Az előttem válaszolók közt, azért van nagyon abszurd is. Engem lepontoztak nagyon az elején, pedig semmi rosszat sem írtam!
Általában 10 ezret kap havonta zsebpénznek, de nem szokta mindent elkölteni, csak 1-2 hónapban mikor évszakváltás van és akkor vesz új ruhákat, amúgy a pénzzel ügyesen bánik. De 15 ezer kicsit sok szerintem. Ellophatják stb.
Én 2 választ pontoztam csak le(a 2 pasival a Balatonon + a "minek a 3. tag" választ), a többinek ment a zöld pacsi.
Elengedném. 17 éves. Engem már 15 évesen elengedtek baráti társasággal, semmi bajom nem lett, nem éltem nemi életet, nem ittam, nem vitt el az ördög. :)
Leírásodból a lányod sem tűnik megbízhatatlannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!