Elengednétek még egyszer egyszer gyerkőcöt az apjával ha nemrég volt szinte egy hónapra?
Elváltam, 6 éves a fiam. Volt férjem kint volt az USA-ban a barátnőjével vitték a fiamat is. 4 hétig voltak ott. Szinte a márciust ott töltötték. Most mennek a nagyszülőkkel kicsit kikapcsolódni. Vinnék a kicsit is. (de ő is mondta hogy megérti ha nem "engedem"). 2 hétről lenne szó. Az egy dolog hogy nekem hiányozna, de nem tudom hogy jó e neki ha már megint kizökken, még most szokik visszafelé. Közben pedig jó helyre mennének, a családdal lenne. A másik hogy jövőre suliba megy így már kevesebbet lehetőséget tudunk lecsípni, ha az apja megy a munka miatt és őt is tudná vinni.
Mit tennétek?
Hagynám,hogy a gyerek döntsön.
(ha 4 hétre elengedted,rossz helyen nem lehet)
Persze, hogy engedném.
Az iskolából már úgysem lehet a tanév közben csak úgy hetekre ellógni.
Élvezze csak a nagyszülőket és apucit. Te meg közben pihenj és törődj magaddal.
(irigyellek)
Ha a gyerek menni akar akkor mindenképpen.
Pont amit te is írsz, hogy jövöre már nem lesz ilyen lehetöség, akkor csak is a szünetben tudják vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!