Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gyerekként, felnőttként mit...

Gyerekként, felnőttként mit rontottál el, mi volt a legnagyobb baklövésed az életben?

Figyelt kérdés
Gondolok itt: iskola otthagyása, első szerelem -> házasság fiatalon -> válás, elköltözés otthonról, elherdált - elbulizott pénz, tudjátok mire gondolok...
2013. ápr. 26. 22:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18 évesen megismertem valakit. Az elsőt. Belementem egy olyanba, hogy barátság extrákkal.. 1 évig tartott.. közben voltak szünetek, mert lettek barátnői. Depressziós lettem, őt akartam minden áron, nem foglalkoztam mással, csak vele. Aztán, amikor úgy lett volna, hogy elmehetek másokkal is, érzelmileg megzsarolt, hogy soha többé nem látom. S az ő hozzá fűződő kötelék erősebb volt. Majd vége lett, nekem pedig lett barátom, akivel már nem vagyok együtt, de kiszakított ebből a helyzetből..
2013. ápr. 30. 09:44
 12/13 A kérdező kommentje:

Illik magamról is írni pár sort, ha már kérdést tettem fel...

Hogy mit bánok? Azt, hogy nem tudtam bunkó lenni, a jelentéktelen vitákban hagytam magam, így lenéztek, de soha nem voltam átlagember.

Elköltöztem otthonról amit összességében nem bánok. Ha mások lettek volna a családi körülményeim akkor még ennyit sem maradtam volna.

Törekedni kell mindig a jobbra, nem szabad beérni azzal amink van. Félreértés ne essék: paraszt fiú vagyok, megbecsülök minden forintot, és a napi betevő falatot. De ha nem törekszünk, nem haladunk... csupán erre gondoltam.

2013. máj. 3. 18:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Elcsesztem az egész általános osztályom, az első sulimbol ki kellett iratni engem, kikozositettek, stb. A másodikban sem volt jobb, 7 evet lehúztam ugy, hogy gyulltem mindent és Mindenkit ott.

Volt egy idő mikor sokat ittam kölyökként, néha most is, ha utolag belegondolok azokból a pénzekből mit vehettem volna...

Baklovesnek veszem azt is, hogy úgy szetcsesztem a hatam, hogy nem biztos, hogy megygolul már valahaa szemem sem az igazi. Nem igazan érdekeltsok evig az egészségem. Sokat hazudtam annak idején,csaltam,loptam, de felnőttem, és csak kegyes hazugságokat ejtek, a lopasi kenyszerem is eltűnt, csalni meg nem is tudok, ha rágondolok is remeg a kezem.

Sokszor keveredtem rossz társaságba, egy nap nagyon berugattak, sok mindent tettem es mondtam amit nem kellett volna, mai napig sajnálom. Tobbet kellett volna innom, hogy kiussem magam es ne bírják beszélni!

Általánosban elherdaltam néhány evemet, eleg rossz felevim lett, alig birtam kijavítani evvegere. Nagyon sajnalm meg azt, hogy eddigi életem soránnem találtam IGAZ barátokat, csak olyanokat ismerek akik csak kihasználják engem. Sajnálom meg, hogy mindenki levegonek néz, hiaba beszelek nem hallja meg senki. Baklovesnek neveznem meg azt amikor általánosban a tanár a 3 csoportos beosztásbol a 2.-ba akart tenni de a hulye haverom miatt letett az elsőbe ahol elmebeteg volt a tanar, ezert mai napig semmi a tudásom angolból.

Amit sajnalok még: Azt, hogy évekig azt hittem, hogy nincs bennem tehetség és csak 14 évesen jottem rá, hogy megis van.

Sajnalom meg azt is, hogy bamba vagyok a férfiakkal szemben, nincs veluk kapcsolatban önbizalmam(eddig egy pasim sem volt).

Kb Ennyi.

A bulikat bem bajom, imadok bulizni. Amit banok még, hogy

2015. szept. 14. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!