Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,és már tök úgy érzem,hogy szeretnék melltartót :DD. nincs olyan nagy mellem kb egy kissebb alma méretű,de azért van,szóval nem vagyok lapos.. és anyával erről még nem beszéltünk,de nem tudom..már egy ideje gondolkodom ezen..másnak is van/volt már ilyen?2013. ápr. 26. 20:08
11/14 anonim válasza:
Miért lenne gáz? drága, az ilyet nem kell szégyellni, az, hogy melltartó kell neked, ugyanolyan természtes, mint hogy eszel, alszol, wc-re jársz. Apukád sem fog máshogy nézni rád, csak mert melltartót hordassz, neki attól még a lánya maradsz.
Úgy teszel, mintha ez a melltartó kell dolog olyan nagy ügy lenne. Pedig nem az, max. ha rémesen konzervatív anyád van.
12/14 anonim válasza:
Nincs abban sem semmi rossz, vagy gáz, ha Anyukád megbeszéli ezt Apukáddal! Egy család vagytok! Az lenne a természetes, hogy mindent közösen beszéljetek meg!
13/14 anonim válasza:
Én mondtam anyának, hogy vehetne nekem toppot, mert már mindenkinek van, és zavar, hogy nekem nincs, meg már amikor elkezdett nőni, zavaró volt, ha mondjuk olyan volt a póló és belátni, az úgy nem jó. És így sokkal jobb érzés, ha van rajtad! Csak említsd meg, hogy szeretnél toppot, vagy melltartót, nem tudom, és akkor vesztek vagy 4-et.
14/14 anonim válasza:
Beszélj vele nyugodtan, mivel neki is volt "első melltartója".
Nekem van melltartóm is, de a toppokat is szeretem meg a sport melltartót, sportoláshoz..
Kicsit nagy mellem van így lassan 1 éve melltartót/toppot hordok ..
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!