Szerintetek mi erre a megoldás? Ti hogyan vagytok ezzel?
15 éves vagyok, 9.-es. Az osztályom nagyon jó, eddig azt mondtam magamról, hogy elértem amit szerettem volna. Népszerű vagyok a saját kis körömben, úgy éreztem, hogy megtaláltam a helyem, ez boldogított, örültem ennek, mert az általánosban inkább párokba rendeződtek a lányok, és nekem nem volt, én valahogy "mindenkivel vagy senkivel" voltam, és ezt nem szerettem.
Viszont mostanában minden nap egyedül érzem magam. Az osztály hangulata valahogy megváltozott már vagy két hete. Ezek előtt a mi kis lányos klikkünk egy nagy körbe, bandáva tömörülve hülyéskedett, folyton pörögtünk, viccelődtünk. A nagy klikken belül vannak szorosabb barátságok, és most inkább kettesével, max hármasával szoktunk lenni, de mindig mindenki fáradt, vagy tanul. Ha párokba kellene osztani magunkat, most lenne, de neki van még egy nagyon jó barátja, akivel én nem vagyok rosszba, de nagyon jóba se, és ő állandóan csak magának akarja őt. Én elfogadom természetesen, hogy vannak más barátai rajtam kívül, de így, hogy sokat féltékenykedik a másik barátja, így már engem is idegesít.
Megint előjött hogy népszerű akarok lenni. Pár hete mindenkivel elvoltam, most meg ez van, amit leírtam. A mi sulink nem az a kirekesztő sznob fajta, és nálunk az számít népszerűnek, akit sokan szeretnek. Kisebbek közül pedig az, akinek minél több idősebb barátja van a suliból/sokan szeretik.
Vannak órák, ahol az egész évfolyam együtt van, és egy barátom sem jár erre az órára, és ilyenkor tökre egyedül vagyok, ha pedig már kimerült vagyok, nem erőltetem a beszélgetést, de így meg rosszul esik, hogy egyedül vagyok.
Szóval nem vagyok egy nyomorék, de nem értem miért ne lehetnék jóba sokkal több évfolyamtárssal, rám miért nem kíváncsiak a felsőbbévesek. Néhány lány osztálytársam már alapból úgy jött a suliba hogy ismert egy csomó idősebb fiút, úgyogy ők tökre közismertek lettek... nekem nincsenek fiúbarátaim, pedig szeretnék.. szeretnék a suliból, évfolyamból több nagyobb klikkbe beilleszkedni, szeretnék sok barátot.. valahogy minden megváltozott... lehet hogy már nem hat az újdonság varázsa, mint régen és már kezdem túlságosan megunni és megszokni? Nem akarom úgy kijárni a 4 évet mint az általánosban, hogy úgy igazán csk pár emberrel vagyok jóba.
Mindig őszinte vagyok, sosem játszom meg magam, szóval nem hinném hogy anépszerűség érdekében képes lennék "benyalni" magam egy társaságba, nem vagyok ilyen...
Mostanában szívesen vagyok egyedül, a magam kis világában, de ez azzal jár, hogy kevesebbet vagyok az emberekkel vagy nem is tudom egyszerűen úgy alakul, hogy nem pörög senki...
Egy vidéki de erős gimibe járok, ahol egyáltalán nem gáz tanulni, és én most szeretnék javítani, ezért belehúztam, meg szakkörök, és mindig fáradt vagyok...
Ti hogy vagytok ezzel?
OFF
Késő van, csak azért kommentelek, mert erre lehet tudnék jót írni, csak zombi már az agyam. (Vissza akarok találni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!