Van valami megoldás?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy tegnap és tegnap előtt is elmentem este a barátaimhoz pókerezni. már tegnap is alig akartak elengedni mert "túlzásba viszem" .....egyáltalán nem igaz. mindegy, a lényeg, hogy ma is összejönnek a barátaim, és én nem akarok itthon ülni :( tudják, hogy nem csinálok semmit, mindig hazamegyek időre, sose iszok, semmi ilyesmi.. és azt mondták tegnap, hogyha akkor elmegyek, akkor hétvégén itthon kell lennem. mit mondhatnék, ami meggyőzi őket?2012. dec. 1. 10:07
1/5 anonim válasza:
Az sem mindegy hogy mennyi idős vagy.
Miért akarsz minden este pókerezni?
Pihenj egy kicsit, nézz tv-t mert hétfőn suli!
2/5 A kérdező kommentje:
17, mit csináljak otthon?!
2012. dec. 1. 10:14
3/5 A kérdező kommentje:
és lány :)
2012. dec. 1. 10:16
4/5 anonim válasza:
Nézz online filmeket, nagyon jók vannak.
Én 24 vagyok és van egy 2 éves kislányom, este mindig online filmeket szoktam nézni.
5/5 anonim válasza:
Biztos meg van az oka. Jegyeid milyenek? Tanulás?
Én mindig úgy csinálom,h Pénteken haza érek gyorsan megtanulok,h este mehessek bulizni. Szombat az enyém,de akkor Vasárnap tanulás...
Ha meg nem megyek sehova akkor vagy áthívok vkit,ha ez sem akkor facebook,skype,netezés,TV vagy anyéval beszélgetek,hugommal vagyok. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!