Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ezzel? 15L

Mit tegyek ezzel? 15L

Figyelt kérdés
Beteg vagyok és tegnap délután óta csak sorozatokat és filmeket nézek. Eléggé elrugaszkodtam a valóságtól, semmihez sincs kedvem, mindenből problémát csinálok így bonyolítva a helyzetet, és csak filmet nézni van kedvem. Könyvtárban is voltam, és van egy csomó könyvem, de nincs kedvem hozzájuk. Eddig keményen dolgoztam (tanulás, stb.) de mostmár az egész életem olyan távolinak tűnik.
2013. jan. 29. 17:15
 1/3 A kérdező kommentje:
Arra fogom az egészet, hogy ha már itthon pihenek akkor kikapcsolom az agyam, jó néha ezt csinálni. De amikor kéne valami mást csinálni, akkor megijedek, hogy nem lustálkodhatok örökre, és nem akarom, hogy vége legyen. A pihenést máshogy is lehetne, nem? Tanulással, rajzolással, stb. de ezekhez csak "egészségesen" van kedvem, noha nem vagyok olyan komolyan beteg, tehát ha ülök meg minden, itthon vagyok, akkor úgy tűnik, mintha semmi bajom se lenne, de kell valami fizikait csinálnom és szédülkö, és előjön a betegség.
2013. jan. 29. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:

ne csinálj semmit :) pihend ki magad, majd újult erővel, egészségesen megcsinálod amivel elmaradtál :) kell mindenkinek néha a pihenés.

jobbulást :)

2013. jan. 29. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért mert az ember alapból kényelmes és lusta egy állat. Én amióta nem dolgozom, csak lustálkodok egész nap az ágyban, és szeretem is csinálni. Ne foglalkozzál semmivel és senkivel, csak érezd jól magad, amihez épp kedved van.

F/23

2013. jan. 30. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!