Más is van ezzel így?
Te még nem olvasgattál itt melltartós kérdéseket? A fele erről szól...:D
Legközlebb, ha olyan boltban vagytok mondd, hogy szeretnél melltartót, anyukád majd segíteni fog, vagy csak elküld mosolyogva, hogy "persze válassz". Vagy ha nem is mentek ruhaboltba, csak egyszerűen mondd meg neki, hogy szeretnél egy melltartót. Arra azért figyelj, hogy telejesen jó legyen a méret, és inkább keresgélj egy hónappal tovább, minthogy olyat vegyél meg, ami bármilyen tekintetben rossz. (Még ha egy kihagyhatatlan akciónak is tűnik)
Ha nem mered, mondani sem kell, csak tereld a fehérneműrészleg felé és lefog esni neki :)
Egyébként én egy nap közöltem vele,hogy melltartót szeretnék, másnap vettünk,ennyi volt az egész :D
Ha félsz valamitől, mérd fel, mi lehet a legrosszabb, racionalizáld a félelmet:
Anyukád azt mondja, hogy korai, és nem kapsz. - ennél rosszabb nem történhet. Eredmény: akkor nem lesz még melltartód. Most sincs. Ergo: vagy marad minden így, ahogy, vagy a próbálkozás eredményeképp megkapod, amit szeretnél :)
Szerintem csak jól járhatsz! :) Nyisd ki a szád, ez természetes dolog! :)
"Anyu, tudod, nő a mellem, és szeretnék valamilyen, az én koromhoz és mellméretemhez passzoló ( magyarul nem egy csipkés, push-upposat ) melltartót, mert egyrészt már kényelmetlen melltartó nélkül, másrészt pedig a korabeli lányok mind hordanak, szégyellem, hogy én nem."
Anyukád is nő, ugyanúgy átesett ezen gyerekkorában, nyilván megérti és még segít is. De javaslom, hogy előbb ne melltartót, hanem toppot kérj, az ilyen korban még kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!