Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengedjem a lányoomat bulizni?

Elengedjem a lányoomat bulizni?

Figyelt kérdés
14 éves lányomat most műtötték( térd)de mos nem ez a lényeg.Ha elszeretne menni bulizni vagy városba este akkor elengedjem? városba 7-ig szoktam hétvégén..bulikba még nem volt.szerintetek?

2013. ápr. 25. 09:43
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Ha a térdét nem műtötték volna és semmi baja nem lenne a térdének akkor sem.

Max szülinapozni. De akkor is valamelyik barátnőjéhez HA a szülők is otthon vannak.

Ezt nem féltékenységből vagy hasonlókból mondom viszont 14 évesen engem se engedtek el. Tudod, hogy hova engedtek el? A sportklubba karácsonyi bulira. /akkoris 10:30 ig/

18 éves jócskán már elmúltam, közelebb voltam a 19hez mikor elengedtek. Akkor is úgy fél1 fele jöttek értem.

Utólag visszagondolva sokkal jobb, hogy akkoriba csak ilyen helyre engedtek 'bulizni'. Tudod miért mert ez az egész nem egy 14 éves gyereknek való.

19/l

2013. ápr. 26. 15:54
 32/41 anonim ***** válasza:
36%os szerintem fogd be a szád,te ne adj gyereknevelési tanácsokat 16 évesen,téged sem voltak képes megnevelni..
2013. ápr. 26. 20:33
 33/41 anonim ***** válasza:
teljesen fölöslegesen marjátok egymást, ezzel nem segítetek a kérdezönek. Van, aki katolikus, van aki református, mert különböző nézetei vannak. Ismerni kell ahhoz a lányt, hogy el lehessen dönteni, hogy képes magát visszafogni, figyeli-e a poharát, nem megy bele egyéjszakás kalandokba, vagy ereszd el a hajam van a kis fejében. 13 éves vagyok én is, legyerekezhettek, mert az is vagyok, de véleményezésre jogom van. Én például soha nem mennék buliba, amíg legálább 15, vagy 16 nem leszek, mert szerintem akkor bőven elég elkezdeni. De ha te, kérdező, úgy ismered a lányodat, hogy belefér, és figyel magára és a társaira, nem issza le magát a földig, és egyéb, akkor esetleg, de iííí, nem biztos. Szerintem ez még nagyon korán van, és mondom, te ismered, nem mi. Most jöhetnek a leszázalékolások, amiért 13 évesen belepofázok a felnőttek dolgaiba.
2013. ápr. 29. 14:52
 34/41 A kérdező kommentje:
Koszonom..!:)
2013. ápr. 29. 19:30
 35/41 anonim válasza:
engem elöször 15évesen engedett el anyu 11-ig,ugy,h.bekelett mutatnom,h.kivel leszek, tel.számot kért tőle, pontos címet hova is megyek. 16évesen kimehettem éjfélig. 17évesen aludhattam először a barátommal. am 18éven alulit diskóba nem nagyon engednekbe. este 10után kiskorú(18éven aluli) nemlehet az utcán nagykorú nélkül, ha esetleg igazoltatnák ált. szülőt felhívják, szig számot kérnek töle ,h.megbizonyosodjanak,h.a szülö tud róla,h.hol a gyereke. 17/L
2013. ápr. 29. 21:59
 36/41 anonim ***** válasza:
0%

Előző:

igen, amiről te beszélsz, az a gyerekek/kamaszok totális elnyomása, ellenőrzése.

Valójában a gyerekeknek nincsenek szabadságjogaik, nekik diktatúra van mindenhol. Ez ellen küzdök én.

2013. ápr. 30. 11:55
 37/41 anonim ***** válasza:
92%
ó szegény kis taknyosok nem részegedhetnek le minden buliban,jaj nehogy sajnáljam már őket...
2013. ápr. 30. 20:17
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

"igen, amiről te beszélsz, az a gyerekek/kamaszok totális elnyomása, ellenőrzése.

Valójában a gyerekeknek nincsenek szabadságjogaik, nekik diktatúra van mindenhol. Ez ellen küzdök én."

ez olyan tipikus kamaszduma :D

2013. ápr. 30. 21:02
 39/41 anonim ***** válasza:
21. válaszoló igazán kimutattad mekkora egy GYÖKÉR VAGY! Kicsit vegyél viszább! TE NEM LÁZADÓ VAGY HANEM EGY CSICSKA! TE csak ne mondjad senkinek h mi az h gyereke van!!!!!!!!! Mit jössz te ahhoz? Azt hiszed te sz...tad a spanyolviaszt! Olvashatsz még 100000 könyvet akkor is egy tudatlan b..rom maradsz! Semmit nem tudsz az életről! Nagy szavak voltak ez tőled csak az a baj h e mögött a mondatok mögött egy senki lakik. :) De nem baj egyszer te is fel fogsz nőni vagy ha nem akkor maradsz egy ekkora suttyó :) Fogalmad sincs semmiről. Mit beszélsz te olyanokat h senki meg h nem ér semmit mert szófogadó volt!!!!??? Te komolyan arra vagy büszke h egy neveletlen majom voltál????? Ez nem király ez szánalom! :D Ezeket a mondatokat is vmi könyvből másoltad ugye? Mert te annyit olvasol!!! MEg te már mindent tudsz az életről, drogokról! Annyira jó tudni h vannak ilyen tökéletes emberek!!!! :D Isten ments h az emberiség olyan agy mosott legyen mindenki éljen úgy és gondolkodjon úgy mint TE!!!! Szállj le a magas lóról és nőj fel végre! :) Ezt a semmi beszédedet meg tartogasd Drága Édesanyukádnak meg Édesapukádnak mert ők neveltek ilyenné amilyennek most nyilvánultál meg. Ők lehet szeretik az ilyen ostoba prédikációidat de ha nem vetted volna észre szinte a kutyát se érdekli te milyen király csávó vagy :)
2013. máj. 4. 12:39
 40/41 anonim ***** válasza:
Ja és lemerem fogadni otthon te vagy az az ember aki kussban ül és szólni se mer csak itt INTERNETEN NÉVTELENÜL :D Ennyit rólad kb ennyit is érsz :D
2013. máj. 4. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!