Elengedjem a lányoomat bulizni?
Ha a térdét nem műtötték volna és semmi baja nem lenne a térdének akkor sem.
Max szülinapozni. De akkor is valamelyik barátnőjéhez HA a szülők is otthon vannak.
Ezt nem féltékenységből vagy hasonlókból mondom viszont 14 évesen engem se engedtek el. Tudod, hogy hova engedtek el? A sportklubba karácsonyi bulira. /akkoris 10:30 ig/
18 éves jócskán már elmúltam, közelebb voltam a 19hez mikor elengedtek. Akkor is úgy fél1 fele jöttek értem.
Utólag visszagondolva sokkal jobb, hogy akkoriba csak ilyen helyre engedtek 'bulizni'. Tudod miért mert ez az egész nem egy 14 éves gyereknek való.
19/l
Előző:
igen, amiről te beszélsz, az a gyerekek/kamaszok totális elnyomása, ellenőrzése.
Valójában a gyerekeknek nincsenek szabadságjogaik, nekik diktatúra van mindenhol. Ez ellen küzdök én.
"igen, amiről te beszélsz, az a gyerekek/kamaszok totális elnyomása, ellenőrzése.
Valójában a gyerekeknek nincsenek szabadságjogaik, nekik diktatúra van mindenhol. Ez ellen küzdök én."
ez olyan tipikus kamaszduma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!