Elengedjem a lányoomat bulizni?
Figyelt kérdés
14 éves lányomat most műtötték( térd)de mos nem ez a lényeg.Ha elszeretne menni bulizni vagy városba este akkor elengedjem? városba 7-ig szoktam hétvégén..bulikba még nem volt.szerintetek?2013. ápr. 25. 09:43
11/41 anonim válasza:
Mi az h megutál meg egyebek? meg kell vele értetni mi a neki való és mi nem. Egy buli még nem 14 éves kislánynak való. Ilyenkor még ne ezen járjon az esze. És nem vagyok egy idős nyanya aki ne tudja h mennek a dolgok. 25 éves vagyok. ANno még 17 évesen is 10-ig könyörögnöm kellett h elmehessek otthonról. Meg volt mikor van takarodó és se fiú se semmi nem lehetett tovább. Éjszakai buliról meg szó se lehetett. Igaz ami igaz később eljártam bulizni elég sokat de már 19 évesen. Mára már nekem is van egy 3 hónapos kislányom. Kiéltem magam bőven. De nem ekkor kellene elkezdeni szerintem. És haragudtam én is a szüleimre h nem engedtek el de megmagyarázták és igazuk volt. Ilyenkor már sokan azt hiszik igazi felnőttek de sajnos közel sem.
12/41 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2013. ápr. 25. 13:06
13/41 anonim válasza:
:) igazán nincs mit remélem sikerült hasznos tanácsokkal ellátni
14/41 anonim válasza:
Én nem engedném el,pláne nem városban!Még gyerek!Kb 16 évesen!
15/41 anonim válasza:
ha nem akarod ,hogy megutáljon egy életre mert rossz anya vagy, akkor engedd el nyugodtan. 14 évesen én már a zp-ben táncoltam a barátnőimmel és fiúztunk :D engedd élvezze az életet mert most fiatal.
16/41 anonim válasza:
A fiatalság és az h vki még gyerek nem mindegy!!!!! Gratulálok a szüleidnek!! Amúgy meg felháborító az a gondolat egyesektől ha nem az van amit a gyerek akar akkor MEGUTÁL!!! Ennyi erővel hagyjad drogozni mert ha nem akkor is megutál!!! Nem minden fekete vagy fehér..Ebből is látszik h tutira nincs gyereked mert akkor nem mondanál ekkora bődületes hülyeséget!!
17/41 anonim válasza:
meg nehogy már azért legyek rossz anya mert nem engedem a 14 ÉVES LÁNYOMAT BULIZNI!!! Biztos vmi tini lehetsz h ezt írod csak az nem fogja fel ennek a súlyát!!
18/41 anonim válasza:
Nem.Térdműtét ide vagy oda,de nem.Helyette menjen el mozizni,hívja át pár barátnőjét hozzátok stb. de 14 évesen bulizni nem engedném a városba.
19/41 anonim válasza:
igen a 36%os egy 16 éves elkényeztetett kis csitri
20/41 anonim válasza:
És a 15-össel teljesen egyetértek, bár én fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!