Elengedjem a lányoomat bulizni?
Figyelt kérdés
14 éves lányomat most műtötték( térd)de mos nem ez a lényeg.Ha elszeretne menni bulizni vagy városba este akkor elengedjem? városba 7-ig szoktam hétvégén..bulikba még nem volt.szerintetek?2013. ápr. 25. 09:43
1/41 anonim válasza:
Nemigazán, ismerni kéne a lányodat Ez nagyon emberfüggő.
2/41 anonim válasza:
ha az nem lényeg, hogy a térdét most műtötték, és valószinüleg nem kellene terhelnie, a fiatalok meg általában táncolni szoktak, akkor szerintem semmi akadája. 11-re érjen haza, és persze másnap ne legyen suli, meg nem minden hétvégén.
3/41 A kérdező kommentje:
igen,nem terheli..nem mostanára gondoltam hanem nyárra..köszönöm az eddig válaszokat! de a lányom igazi kamasz..cigizni biztos SOHA nem fog! inni meg hát..szerintem fog!
2013. ápr. 25. 09:59
4/41 anonim válasza:
A cigiben miért vagy ilyen biztos??
5/41 A kérdező kommentje:
mert én is cigizek és mindig mondja hogy milyen büdös..meg beszéltem vele a cigiről mer mesélte hogy az osztályába az össze fiú cigizik és hogy milyen undorítók..meg neki több esze van!
2013. ápr. 25. 10:21
6/41 anonim válasza:
14 évesen én nem engedném bulizni, max. éjfélig, és én megyek érte, én is viszem oda.
én 16 évesen mentem először, közelre, nagy társasággal
7/41 anonim válasza:
14 évesen szerintem nincs helye buliban, pláne nem éjfélig meg 11ig. Szerintem még fiatal hozzá. Inkább ott alvós bulikba elengedném de h kint az utcát járja biztos h nem. Ami mostanság megy mindenhol nem lennék nyugodt. Ha belegondoltok mennyi mocskos ember tartózkodik olyankor az utcákon. Na mindegy ez csak az én véleményem. Bocs ha sokaknak nem tetszik.
8/41 anonim válasza:
14 évesen nem engedném bulizni és nyáron sem engedném ki csak sötétedésig ami ugye 9-fél 10,egy kislánynak semmi keresnivalója az éjszakában
9/41 anonim válasza:
Engedd el bulizni, ha megtiltod neki, annak úgyis az lesz a vége, hogy megutál, fellázad ellened és csak azért is ellóg mindenhová. Szóval úgyis az lesz amit ő akar, csak az nem mindegy, h. közben te tudod-e, hová ment.
10/41 anonim válasza:
Utolsó egy normálisan nevelt gyereknél nem ez a helyzet,4-15 évesnek nincs helye buliban,max szülinapi buliban vagy aludhat a barátnőnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!