Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengedjem a lányoomat bulizni?

Elengedjem a lányoomat bulizni?

Figyelt kérdés
14 éves lányomat most műtötték( térd)de mos nem ez a lényeg.Ha elszeretne menni bulizni vagy városba este akkor elengedjem? városba 7-ig szoktam hétvégén..bulikba még nem volt.szerintetek?

2013. ápr. 25. 09:43
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
25%
Nemigazán, ismerni kéne a lányodat Ez nagyon emberfüggő.
2013. ápr. 25. 09:47
 2/41 anonim ***** válasza:
50%
ha az nem lényeg, hogy a térdét most műtötték, és valószinüleg nem kellene terhelnie, a fiatalok meg általában táncolni szoktak, akkor szerintem semmi akadája. 11-re érjen haza, és persze másnap ne legyen suli, meg nem minden hétvégén.
2013. ápr. 25. 09:51
 3/41 A kérdező kommentje:
igen,nem terheli..nem mostanára gondoltam hanem nyárra..köszönöm az eddig válaszokat! de a lányom igazi kamasz..cigizni biztos SOHA nem fog! inni meg hát..szerintem fog!
2013. ápr. 25. 09:59
 4/41 anonim ***** válasza:
A cigiben miért vagy ilyen biztos??
2013. ápr. 25. 10:18
 5/41 A kérdező kommentje:
mert én is cigizek és mindig mondja hogy milyen büdös..meg beszéltem vele a cigiről mer mesélte hogy az osztályába az össze fiú cigizik és hogy milyen undorítók..meg neki több esze van!
2013. ápr. 25. 10:21
 6/41 anonim ***** válasza:
85%

14 évesen én nem engedném bulizni, max. éjfélig, és én megyek érte, én is viszem oda.

én 16 évesen mentem először, közelre, nagy társasággal

2013. ápr. 25. 10:26
 7/41 anonim ***** válasza:
60%
14 évesen szerintem nincs helye buliban, pláne nem éjfélig meg 11ig. Szerintem még fiatal hozzá. Inkább ott alvós bulikba elengedném de h kint az utcát járja biztos h nem. Ami mostanság megy mindenhol nem lennék nyugodt. Ha belegondoltok mennyi mocskos ember tartózkodik olyankor az utcákon. Na mindegy ez csak az én véleményem. Bocs ha sokaknak nem tetszik.
2013. ápr. 25. 11:19
 8/41 anonim ***** válasza:
60%
14 évesen nem engedném bulizni és nyáron sem engedném ki csak sötétedésig ami ugye 9-fél 10,egy kislánynak semmi keresnivalója az éjszakában
2013. ápr. 25. 11:26
 9/41 anonim ***** válasza:
24%
Engedd el bulizni, ha megtiltod neki, annak úgyis az lesz a vége, hogy megutál, fellázad ellened és csak azért is ellóg mindenhová. Szóval úgyis az lesz amit ő akar, csak az nem mindegy, h. közben te tudod-e, hová ment.
2013. ápr. 25. 11:56
 10/41 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó egy normálisan nevelt gyereknél nem ez a helyzet,4-15 évesnek nincs helye buliban,max szülinapi buliban vagy aludhat a barátnőnél
2013. ápr. 25. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!