Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengedjem a lányoomat bulizni?

Elengedjem a lányoomat bulizni?

Figyelt kérdés
14 éves lányomat most műtötték( térd)de mos nem ez a lényeg.Ha elszeretne menni bulizni vagy városba este akkor elengedjem? városba 7-ig szoktam hétvégén..bulikba még nem volt.szerintetek?

2013. ápr. 25. 09:43
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig előző vagyok. Egyszerűen nem tudom megállni, hogy néhány képmutató válaszra ne reagáljak külön-külön.

8-as:

Ja, tudom, te legszívesebb sötét zárkába csuknád az összes gyereket és eldobnád a kulcsot. Az egészben az a legszomorúbb, h. gyakran pont a hozzád hasonlókból lesz tanár, oktatási államtitkár, stb. Az ilyen embereknek a gyerekek csak holmi kellemetlen tényezőt jelentenek.

A 9-es én vagyok. :)

10-esnek:

Rohadt nagyot tévedsz, ha azt hiszed, hogy a "normális" a jó! Mert aki a úgymond "normális", az mind szürke átlagember, aki hagyja, hogy a társadalom és az elvárások irányítsák az életét, ahelyett, hogy öntudatra ébredne, és rájönne az őt körülvevő hazugságokra, és a sorsát a saját kezébe vegye. A "normális" ember eladta a lelkét! Én sosem leszek normális, és erre büszke vagyok! Én egy örök lázadó és elégedetlenkedő vagyok, sohasem nyugvó lelkivilággal, és ilyen voltam gyerekkoromban is. És az ilyen emberek tudnak valamit! És nevelés=agymosás! Az a jó gyerek, aki erre nemet mond!

És most jöjjön a 11-es.

Na ez volt az, amitől a legjobban felállt a szőr a hátamon. Ne te döntsd már el b@szki, mi a jó egy olyan lánynak, akit nem is ismersz! Ha testileg nem is, de lelkileg igenis vén nyanya vagy.

Te arra még büszke is vagy, hogy könyörögtél a szüleidnek??? Igazat adsz nekik azért, mert élvezték, h. valakit (téged) a hatalmukban tarthatnak? Hiszen ez azt jelenti, h. benned nincs semmi tartás! Neked szolgalelked van! Én soha nem lennék képes arra, hogy valaki előtt térden kússzak a földön! Mert büszke vagyok és rátarti! Emelt fővel járok a világban és nincsenek komplexusaim! Ha nagyon pátoszos akarok lenni, úgyis fogalmazhatok, hogy egy nemes vad vagyok! Az voltam gyerekként is! De te?! Egy pincsikutya vagy, aki behódol mások akarata előtt, és még hangoztatod is? Jól látszik, hogy neked mennyire átmosták az agyadat és beléd nevelték a konformizmust meg önmagad feladását. A legrosszabb, h. gyereked is van, akinek ezt a "vírust" gondolom, át akarod adni. Ne tedd! Ha csak egy szikrányi szeretet is van benned a gyereked iránt, ne legyél vele ilyen.

13 (vsz. ugyanaz, mint az előző):

Hasznos választ egyedül csak én és a 15-ös lány adtunk.

14:

Magadat engedd, vagy ne engedd el valahová. Másvalaki életébe ne akarj belepofázni.

15: Ez a válsz nagyon megtetszett.

Semmi gond, ha fiúztál 14 évesen. Sőt, még 11 évesen is természetes dolog lett volna. Csak a sok képmutató szülő gondolja másképp.

16:

Vedd már észre, hogy te beszélsz bődületes hülyeséget, te gyökér. Mi köze e kérdésnek a drogokhoz? Szerinted buli=drog? Mert ha így gondolod, elég paranoiás vagy. De ha már drogoknál tartunk. Mit tudsz te a drogokról? Azon a hazug propagandán kívül, amit a bürokraták terjesztenek? Én egy rendkívül művelt valaki vagyok, rengeteget olvasok (több ezer könyv van a hátam mögött), sokféle témában. Csak a drogokról kb. 20 könyvet olvastam el. Közlöm veled, h. a marihuánától, és egyéb könnyű drogoktól egyetlen bulizó fiatalnak sem esik baja, az alkohol jóval károsabb.

17:

Én egy 24 éves férfi vagyok. De tény, hogy lélekben örökké gyerek. Ha korlátozod a gyereked szabadságát, igenis rossz anya vagy. Tetszik, nem tetszik.

18:

Ezt már túltárgyaltuk, neked is ua. szól, mint az előzőeknek.

19:

Te meg egy kis troll idióta.

Ezzel asszem a végére értem a felsorolásnak.

Néhány zárógondolat a végére, csak azért, hogy nehogy kiforgassák a szavaimat. Ezt főleg a kérdezőnek mondom.

Tehát:

A bulikon kívül tanulni is fontos. De az iskolákkal szemben komoly fenntartásaim vannak.

1. Az iskola részben arra szolgál, hogy a hatalom megpróbálja különféle hazugságokkal befolyásolni az embereket, ezáltal uralkodni felettük.

2. A tananyag szándékosan úgy van elkészítve, hogy a gyerek abból még véletlenül se foghassa fel a világ nagy összefüggéseit, és ezáltal ne tudjon valódi tudásra szert tenni, ez nem is lenne érdeke a hatalmon lévőknek.

Épp ezért a tanácsom a következő: VIDD EL A LÁNYODAT KÖNYVTÁRBA! Lehetőleg minél nagyobba. Ott akadnak olyan művek, amelyek teljesen más megvilágításban tárgyalják a természettudományokat, irodalmat, stb. Olyan könyveket is melegen ajánlok, amik lázító, felforgató gondolatokat tartalmaznak, akár burkolt formában. Leleplező könyvek is jók. Meg általánosságban minden, amiből többet lehet megtudni a világról. Egy rendszeresen könyvtárba járó gyereknek előbb-utóbb kifejlődik egy tudásszomja, aminek segítségével az iskolai tananyagot is jóval könnyebben elsajátítja, miközben a dolgok mögé lát. És onnantól kezdve sokkal nehezebb lesz őt megvezetni, átverni. A tudás hatalom!

A bulik meg azért jók, mert fel tudja szabadítani azokat az ösztöneit, amelyek rejtve vannak, ismerkedni tud, táncolni, tapasztalatokat szerezni. A BULIBA JÁRÁS IS EGYFAJTA TANULÁS! Ne sajnáld tőle, hogy elmenjen, mert különben tényleg elmérgesedik a viszonyotok.

Remélem, tudtam segíteni. És még véletlenül se hallgass a sok birkára, akik azt a sok hülyeséget írták. Szerencséd, hogy véletlenül én és a 15-ös megláttuk a kérdésed, mert legalább két embertől hasznos válaszokat kaptál.

2013. ápr. 26. 03:04
 22/41 anonim ***** válasza:
Atya úr isten :)))) Mi lesz itt...
2013. ápr. 26. 07:16
 23/41 senior24 ***** válasza:

Hehe:D

"mindig mondja h milyen büdös"

Tudod hány tinitöl lehet hallani h nem fog cigizni,drogozni,inni,diszkoban dugni,pasizni stb,mert csak táncolni mennek le?

Te komolyan nem tudod h mik zajlanak a mai diszkókban?

Majd a bnők,meg a szituáciok bele fogják vinni,ne aggodj,hiszen manapság számukra minden ciki,csak az nem h Siofok legnagyobb c'fkái közé tartozzanak!És mindent meg fognak tenni annak érdekében h ne logjanak ki a sorbol,mert most ebben a korban oriási trauma ez nekik,amin persze késöbb röhögni fognak ugy 30 éves korukban,mert agyilag talán akkor el is kezdenek felnöttesen gondolkodni,hacsak nem akkor is te viszed be neki a szendvicset az ágyába és mész el helyette wc-re ,mint a mai modern droid szuperanyucik,akik mindent tudnak csak nevelni nem.

Ha meg normális lányod van,akit nem tud magával ragadni a mai r'banc társadalmom,és meg tud maradni NŐNEK,akkor szerencséd is van,de ez TŐLED is függ nagymértéken!És az a baj,és nem akarok senkit bántani,h ti mai anyukák(és kehet h régebben is voltak ilyenek)mindent elhisztek,amit a lányotok mond vagy a fiaitok!Tudod rengetegszer volt már baj és probléma abbol h "csak lemegyek a bnőmhöz" csak táncolni megyünk meg zenét hallgatni" és közben had ne mondjam h mi van.Ez nem azt jelenti h sosem mond igazat,de egyre több a mai gyereknevelésre éretlen szülö,akik jönnek panaszkodni h "nem birok a lányommal,hazudozik össze vissza,sosem mond igazat,mindig csak baj van,rendörségi ügyeik vannak,rajtakaptam ezen azon,kibirhatatlan,követelözö,nagy száju,már lassan kidob a saját lakásomból,de a kolbász azt elvárja h rakd neki le az asztalra de tenni sosem akarnak érte semmit,de az okostelefon az jár neki alanyi jogon. stb stb stb.

Föleg a büvös 14-16 és még a 17 éves kor is.Hajaj!

Én csak arra akarok kilyukadni h ne vedd Szentirásnak azt h azt mondja a cigire h büdös!És azt sem mondom h ellenörizze az ember uton utfélen a gyerekét mert azzal is megromlik a szülö gyerek kapcsolat,de h mindent nem szabad nekik elhinni az is biztos.Nézz körül a világban,kérdezgess meg szülöket vagy itt a gyakorin,vagy a tv-ben,müsoroban,pl gyanu árnyéka,ujságok stb.Szted mik vannak?Igaz h a gyanu árnyéka meg a többi ilyen hasonlo müsorokban csak szinészek vannak,de olyan dolgokat játszanak el ami a mai világban történnek!

Nem azt mondom h csak a gyerekek a zsiványok,mert egyes szülökröl inkább nem is beszélek!

2013. ápr. 26. 08:20
 24/41 anonim ***** válasza:
43%os te egy hatalmas idióta vagy gondolom nem vagy több kb 15-16nál agyilag biztosan nem,abból is látszik,hogy szerinted a 36%os csitri és ti adtatok normális választ.. szánalmas komolyan,miért lenne erkölcscsősz aki nem engedi 14 éves kislányát buliba,inkább normális,felelősségteljes szülő,neked jobb ha nem lesz gyereked...
2013. ápr. 26. 08:26
 25/41 anonim ***** válasza:
nem látszik,hogy 24 éves vagy az értelmi fejlettséged el van maradva jó pár évvel
2013. ápr. 26. 08:28
 26/41 senior24 ***** válasza:
Hát szerintem is!Nem lehetsz több 13 évesnél!És szerintem elbuliztad az agyad,most lehet h igy fogod fel a dolgokat de az ilyenekböl senkik sem lesznek.Nem akarlak bántani de elég érdekesen gondolkodsz.Neked tényleg jobb ha nem lesz gyereked!Te arra biztatod a jo népet h legyenek minél züllöttebb c'fkák.Fontos néha a buli,de nem olyan felfogással mint amilyennel te élsz.Tudod pont az ilyenek miatt történnek bajok a szorakozo helyeken.
2013. ápr. 26. 08:38
 27/41 senior24 ***** válasza:
De ha baj történik,mert RENGETEG BAJ TÖRTÉNIK ÉS SOKSZOR NEM IS AKÁRMILYEN ÉS PONT AZ ILYENEK MIATT MINT TE,MÉG SAJNOS HALÁL ESET IS,mert ilyen a felfogásod akkor meg nem tehettek semmiről igaz?Akkor ártatlanul tudtok sirni a rendörségi örsön h ti ezt nem akartátok,na akkor csuknálak le titeket a g'cibe életfogytiglanra,aztán akkor megtudjátok h mikröl papoltok itt.Azt sem tudjátok h mit pofáztok!Felfogtad a sulyát annak h miröl beszélsz?Ha meg ennyire furcsa bulizos felfogásod van és tényleg elbuliztad az agyad,akkor meg neked kellene a legjobban tudnod h mik folynak ott.Te csak azét biztatod h minél több p'nci legyen ott.
2013. ápr. 26. 08:47
 28/41 anonim ***** válasza:
Egyikünk sem begyöpösödött,de te beképzelt vagy nyilván nem neveltek meg rendesen és mutattak jó példát,gondolkodni nem tudsz az biztos
2013. ápr. 26. 12:01
 29/41 A kérdező kommentje:

hát..köszönöm a válaszokat!

segítettetek! a lányomat még bulizni nem engedem el! majd később! és még csak májusba lesz 14!

2013. ápr. 26. 12:22
 30/41 anonim ***** válasza:
34%
21-es válaszolónak teljes mértékben igaza van. Annyira begyepesedett emberek vagytok, hogy arra szavakat nem lehet találni. Nyomjátok itt a demagóg dumáitokat, hogy jaj ne bulizzon a gyerek, mert milyen káros hatása lesz rá. Miért lenne már rá káros hatása? Elmegy szórakozni, megismerkedik minél több emberrel, nő a látóköre, tapasztalatokat szerez későbbiekre, és most itt nem feltétlenül a szexre gondolok, hanem másfajta életszemléletet is megismer. A barátnőmnek van egy húga, 4 éves, de már Justin Bieberre táncol és SP-re. Ebből azt akarom mondani, hogy jó lenne ha felnyílna a szemetek és rájönnétek ma már teljesen más világot élünk mint évekkel ezelőtt. Ezt főleg Senior24 mondom, mert ő neki akárhányszor olvasom a hozzászólását, rájövök hogy az ember nem normális, és pont az ilyenek a veszélyesek, akiknek egyszer elborul az agya és tömegmészárlásokat csinál, azért mert ő nem tudott szociálodni már tizenéves korban. Na meg aki már tizenévesen bulizik mint én és sokan mások, azok az emberek sokkal talpraesettebbek és jobban megálljak a helyüket az életben, mert sokkal nyíltabbak és közvetlenebbek másokkal szemben. Ha nem engeded bulizni a lányodat, azzal csak azt fogod elérni, hogy egy magába forduló kis ne bánts virág lesz, aki képtelen fiúzni, meg ha már szakít vele a fiú, akkor magába roskadva sír. Az meg hülyeség, hogy drogozni fog, mert mi amikor barátnőimmel lemegyünk egy diszkóba, akkor sosem szedtünk be semmit, mert anélkül is jól éreztük magunkat. Szóval ez a társaságtól is függ, meg milyen a jellemed. Meg itt szerintem nagyon sok szülő tizenévesen nem bulizott, és most a lányától is elakarja venni ezeket az élményeket. Nekem pl anyum elmondta, hogy 17 éves korábban asztalon táncolt melltartó nélkül, és tök jól érezte magát. És most akkor ettől ő rosszabb ember lett, elárulom, hogy nem, mert parlamentbe titkárnő. Tehát, attól hogy most bulizni fog fiatalon, nem kell azt gondolni egy lecsúszott ember lesz a lányodból. De a te döntésed, csak később aztán meg ne gyere azzal, hogy milyen rossz a kapcsolatod vele.
2013. ápr. 26. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!